2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

876 بازدید | 15 پست

سلام میشه نظراتتونو بگید.من متاهلم یه بچه دو ساله دارم.دوستم که ده ساله باهم دوستیم بچه دار نمیشه و باید از طریق تخمک اهدایی بچه دار بشه.من کلا در روند معالجش بودم چون باهم صمیمی هستیم .من همیشه بهش میگفتم تخمک اهدایی بگیر میگفت نمیتونم قبول کنم .گفتم میخای به شوخی من بهت تخمک بدم؟حالا الان میگه بیا بهم تخمک اهدا کن.خودم مشکلی ندارم به همسرمم گفتم سپرده به خودم.ولی یکم ذهنم درگیر/اول که توی دوران شیردهی هستم.دوم اینک اون بچه بچه من بحساب میاد یا نه.؟و سوم اینک اون بچه از من ب ارث میبره یا نه؟میترسم ادم بهش حس پیدا کنه/ولی از طرفی دوست دارم حس مادر شدن رو بچشه دوستم.ولی مسترسم در آینده پشیمون بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونی خودتو داری وارد چه بازی ای میکنی؟ چه درد و مراحا سختی باید تحمل کنی؟ اون حجم هورمونی که برای پانکچر بهت تزریق میکنن چقدر ریسک سرطان رحم و تخمدان واست داره؟ 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من بودم عمرا انجام نمیدادم حتی برا خواهرم چه برسه دوستم

بدون عذاب وجدان رد میکردم

بله اون بچه شما میشه و بخواهی نخواهی چشمت دنبالش هست نگرانش میشی مقایسه میکنی

غریبه بود وگمنام اینکار رو میکردی مشکلی نبود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا

ب جز همه ی این موارد خودت تازع زایمان کردی و شیر میدی خبر داری پروسه ب شدت سخت درد آور و شیمیایی  و هورمونی هست و کلی عوارض برات داره؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه خودش میگه دوست ندارم از کسی بگیرم ک نمیشناسمش نمیدونم کیه چجوریه اخلاق و رفتارش چجوره

بگو مهم تربیت هست ک می‌کنی و بکو از غریبه باشه بهتره صد در صد برا خودت میشه 

چرا

همین مسایلی که خودت داری میگی قطعا پیش میاد ، حس داری نسبت به اون بچه ، ممکنه پشیمون بشی و ...‌ . 

ایشون بره از کس دیگه بگیره بهتره .

بعدم هزار تا ازمایش و ..‌ میخواد . گروه خونیتون باید متناسب باشه ، کلی هورمون باید بگیری و ...

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ذهنم درگیره ایشالله خد به همه کمک کنه.پس اینایی ک اهدا میکنن چجوره.من میگم هرماه ک تخمک از بین میره ...

پول میگیرن و چون احتیاج دارن حاضرن این همه قرص دارو هورمون دریافت ‌کنن ولی غریبه است خیالشون راحته 

هر کی تخمک‌اهدایی و جنین اهدایی و رحم‌اجاره میخواد هر جا میخواد بره بره 

ولی پیش خانم‌کاشی زاده هم بره 

بدون برو برگرد تکه 

ینی عاشقشم با اینکه زایمان کردم 

ولی هنوزم‌باهاش در ارتباطم 

شمارشو میزارم‌برا اونایی ک ندارن 

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ خانم‌کاشی زاده مهربون