2777
2789
اگه خود تبریز بیایشاهگلیمسجد کبودباغلارباغیبازاردسته عزاداری میخوایشنب غازاندسته بازارو ....

تبریزیلرین اوزی بولارا گدمزلر

خود تبریزی ها نمیرن

شاهگولی خز شده همش دهاتیا میان یا ارازل

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
کدوم تبریزی سوزوندتت🤣🤣👻👻

اوزوم ساکن و اهل تبریزلیم 

ایچریم اوزومه یاندر اشیهیم سیزلری 

اوسون

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعت قشنگ نداره ؟ پارک چیزی ؟ سوپر مارکت هم تعطیله ؟

عزیزم تبریز و کلا آذربایجان شرقی طبیعت فوقالعاده قشنگی داره 

سوپر مارکت هم چرا بگردی پیدا میشه بازش ولی کلا از قدیم مرسوم هست که کسی مغازشو باز نمیکنه 

اگر برای دیدن عزاداری می‌آید مطمئنم خیلی سفر خوبی براتون میشه

چرا تبریزیااا مالتو خوردن؟؟

یوخه قز

اوزوموزوخ تبریزده نمنه وار اخی ؟

عزاداری بازار سرپوشیده و بازار مظفریه میتونی بری البته اگه برا خانوما مناسب باشه

بازار مظفریه اونایی که حجره دارن خانوما میشینن تو حجره عزاداری رو تماشا میکنن..

عزاداری محله منصور هم دیدنیه

میتونی بری محله قره ملک شبه تماشا کنی

محله ولیعصر هم عزاداری هاش باکلاسه

دیگه عاشورا همینه عزیزم

روزای عادی پارک شاه گلی.اطلس.لاله پارک.پارک منظریه و باغلارباغی میتونی بری

شب ها هم سنگ فرش ولیعصر و فروغی برو دور دور کن

جاهای دیدنی اطراف هم اسکو.کندوان.هستش

خواستین میتونین طرفای هروی یا باسمنج یا دیزج ویلا اجاره کنین

هروی گرون تره ولی خوب خفن تره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

راستی میتونی پارک آبی یاغچیان یا هلیا هم بری

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
یوخه قزاوزوموزوخ تبریزده نمنه وار اخی ؟

اوبیر شهر لرده نمنه وار سن الله؟

گینه بورانن اطرافین دا گورمه لی یر وار

یاشیل طبیعت وار

اوبیری شهرلرده نمنه وار؟