2777
2789
عنوان

یلحظه یاد همکلاسی بی شعورم افتادم

218 بازدید | 22 پست

همیشه سر کلاس درمورد چهرم اظهار نظر می‌کرد من چهرم معمولیه مثلا من ابروهام نازکه لبام بزرگه دماغم خوبه بد نیس ولی چشمام حالت ندارند رفتن تو ریزه حالت صورتمم گرده همیشه میگفت لبات خیلی بزرگه چشمات خیلی ریزن ابرو نداری من در جوابش مثل احمقا لبخند میزدم اون خودش خیلی خوشگل نیست ولی اعتماد بنفسشو منو کشت صورتش پر از جوش بود خلاصه میخوام در آینده لبامو کوچیک کنم عمل چشم انجام بدم حالت گربه ای شون بدم:/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به سقف اینو من داشتم نون پنیر میخوردم میگفتم بههههه چه پیتزای خوشمزه ای😐🚬🔫

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

عه... اینطور که میگی شبیه منی

اعتماد به نفسم تخریب شد🌚😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
تازه یکی به تیکه بهم گفت زیبایی دختر به چشماشه تو چشم نداری🥱💔

چقدر ناراحت شدم این تاپیک رو دیدم چون دختر منم چشماش ریزه و من میترسم کسی مسخره اش کنه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بگو اتفاقا من شبیه کره ایام و گوگولیم 😌

من خودمم شبیه کره ایام پلک دوم ندارم وقتیم بهم میگن شبیه کره ای و چینی خیلی خوشحال میشم😅

همه چی به خودت بستگی داره اصلا خودتو تخریب نکن و حرفی زدن بگو من که از صورتم خیلی خوشم میاد 

اینو همیشه تکرار کنی اوناهم تو ناخداگاهشون ثبت میشه 

بهرحال آدم باید باطنش زیبا باشه ❤

چقدر ناراحت شدم این تاپیک رو دیدم چون دختر منم چشماش ریزه و من میترسم کسی مسخره اش کنه

بنظرم فعلا رو اعتماد بنفس ش کار کن یا میدونی چیه چشم درشت و ریز قشنگه ولی باید حالت داشته باشه من چشمام حالت ندارند اگر حالت داشته باشه خیلی قشنگن چشماش😍

از همین الان برای دخترتون تکرار کنین که خیلی خوشگله اعتماد به نفسشو تقویت کن

فایده نداره وقتی یه بیشعوری بیاد اذیتش کنه

بنظرم فعلا رو اعتماد بنفس ش کار کن یا میدونی چیه چشم درشت و ریز قشنگه ولی باید حالت داشته باشه من چش ...

دخترم هفت سالشه و من تمام این هفت  سال غصه خوردم که چشماش کاش به خودم میرفت ولی متاسفانه کپ شوهرم شد بی پلک و کوچیک 😭

ایجانم ولی کلا چشمای من هیچ حالتی ندارند

عزیزم میشه یه عکس فقط از چشمات بدی ببینم در چه حده؟