حلوای سه آرد
آرد برنج و نخودچی و گندم از هرکدوم یه لیوان
مواد شهد
شکر سه لیوان
آب سه لیوان
گلاب نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان کمتر
روغن جامد یه ملاقه کوچک
زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه
اول آرد گندم یه ربع با شعله ملایم متوسط تفت میدی
بعد آرد برنج یه ربع تفت میدی بعد آرد نخودچی پنج دقیقه تفت میدی
بعد الک میکنی و دوباره میریزی داخل تابه و روغن رو اضاف میکنی و بعد شهد رو آروم آروم اضافه میکنی و با هم زن هم میزنی سریع تا گلوله نشه بعدم به روغن که افتاد آماده س
نکته فقط شهد نباید خیلی بجوشه در حدی که شکر حل بشه کافیه من هم میزنن رو شعله که زود باز بشه شکر
واینکه زعفران دم کرده به شهد اضافه کن نه زعفران خشک