2821
2789
عنوان

کارناممو گند زدم

247 بازدید | 17 پست

همرو باید ترمیم بزنم 

شده معدلم ۱۴

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترمیم چطوریه؟ 

زمانش کی هست؟ و اینکه مطمئنی تاثیری روی ترازمون خواهد داشت؟؟

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
ترم اولا چند بود؟اگه دوست داری بگو

۱۷ و نیم بود 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

سایت برات باز شد؟

پسر من نمیتونه نتایج رو ببینه فقط یه صفحه سفید میاد

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

سایت برات باز شد؟پسر من نمیتونه نتایج رو ببینه فقط یه صفحه سفید میاد

من باگوشی نتونستم واردبشم با لپ تاپ راحت وارد شدیم

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
من باگوشی نتونستم واردبشم با لپ تاپ راحت وارد شدیم

الان امتحان میکنیم ،مرسی

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

ترمیم چطوریه؟ زمانش کی هست؟ و اینکه مطمئنی تاثیری روی ترازمون خواهد داشت؟؟

تاثیر داره

خرداد ماه زده ترمیم باید بشه نمیدونم ولی من تا اونجا میدونستم دیه...

کسی میدونه بار دهم ها کی میاد

هنوز کامل تصحیح نشده یکی دو روز دیگه اعلام میشه به زور دوازدهمها رو اماده کردن

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
تاثیر داره خرداد ماه زده ترمیم باید بشه نمیدونم ولی من تا اونجا میدونستم دیه...

کاش بیشتر راجع بهش بدونی بهم بگی منم مشتاقم

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️