2777
2789
عنوان

ای وی اف نی نی سایت

414 بازدید | 8 پست

دوستانی که توی سیکل ای وی هستن توی مرکز مام و یا اینکه قبلا ای وی اف موفق داشتن پیام بدن منم توی سیکلم این ماه پریود بشم باید امپولا رو بزنم برم تخمک کشی 

ولی نمیدونم چرا میترسم انقد از عوارضش از بس ک توی نت چرخیدم مطلب خوندم خودم مشکلی ندارم ۳۲ سالمه دوتا بچه سالم و خوشگل دارم یه دختر یه پسر همسرم هم از همه نظر اوکی هستش  فقط دلمون میخواد دوقلو پسر داشته باشیم 

تورو خدا راهنماییم کنید و برام دعا کنید

عزیزم وقتی خدا بهت دوتا بچه داده چرا خودتونو میندازید توی دردسر 

آی وی اف اصلا جواب گرفتنش ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست چه برسه که بخوای دوقلو بشی …

آی وی اف یجور امیده یه جور کمک باروری هست برای کسایی که مشکل دارن و نمیتونن بچه دار بشن نه شمایی که خدا بهت دوتا فرشته داده ، اگه خدا میخواست و صلاح میدونست همونو دوقلو بهت میداد …

انشاالله که هرچی به صلاحتونه همون پیش بیاد براتون ولی بارداری با آی وی اف خیلی سخته…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله به مراد دلت برسی🌹🌹

ولی اگه میشه دلیل اینکه سه تا پسر را میخواهید میشه بگید؟

برام عجیبه که کسی که هم پسر هم دخترش را داره برای پسر دار شدن بره ای وی اف، اونم توی این دوره زمونه، با پولت و وقتت برو مسافرت، گردش... به خصوص توی این جامعه.

این همه استرس و هورمون و ...

چون واقعا برام عجیب بود پرسبدم ازتون

سلام عزیزم میشه بپرسم از دکتر تمیزی راضی هستین یا نه؟ میشه بگین اولین ویزیت چی گفتن و چی تجویز کردن؟ ...

سلام عزیز اره خوش برخورد و خوش رو هستن سری اول دوتا قرص داد کوکیو۱۰ و ویتالوفاژ و پودر اینوفولیک

کلی هم ازمایش خون و اسپرم و .....و سونو واژینال هن خودشون انجام دادن 

سری دوم گفتن با جواب ازمایشا برم و همچنان قرصا رو مصرف کنم بعد ک رفتم گفت همه چی اوکیه یه کوچولو کم خونی و دوتا ازمایش یکی هپاتیت برا شوهرم چون هپاتیت خودمو سری اول انجام دادم و یه ازمایش کم خونی برا خودم  و کلی امپول که باید توی یخ و یخچال نگهداری بشن و پریود ک شدم ار روز اول شروع کن به تزریقشون تا روز دهم روز نه یا ۱۰ برم پیششون برای پانکچر

عزیزم انشاالله به مراد دلت برسی🌹🌹ولی اگه میشه دلیل اینکه سه تا پسر را میخواهید میشه بگید؟برام عجیب ...

والله گلی چی بگم دوست دارم کلا بچه خیلی دوست دارم بخصوص پسر یه دختر دارم یه تیکه ماهه یه پسرم که ماشالله زبانزد همه ولی دوست دارم دوتا پسر دیگه میخوام