چند سال پیش ی سفر رفتیم موقع برگشت ی خانوم اصفهانی لطف کردن برای ما غذای تو راهی گذاشتن که یه مدل کوکو سیب زمینی بود نمیدونم اصلا چیا داشت هنوز طعمش زیر دندونمه هزار مدل درست کردم اونجوری نشد اگه بلدین بهم یاد بدین، احساس میکنم سیب زمینیش آب پز بود چون بافتش اصلا شبیه رندع شده نبود، مث کیک پفکی بود
شکل و قیافش شبیه پنکیک بود و نکته جالبش این ک با این ک کامل پخته بود ولی رنگ کوکوش مثل سیب زمینی خام همونجوری زرد بود هیچ اثری از سرخ شدگی روش نبود، و این ک ب اون خانوم دسترسی ندارم ازشون بپرسم