2777
2789
عنوان

کمک کوکو سیب زمینی اصفهانی

576 بازدید | 62 پست

چند سال پیش ی سفر رفتیم موقع برگشت ی خانوم اصفهانی لطف کردن برای ما غذای تو راهی گذاشتن که یه مدل کوکو سیب زمینی بود نمیدونم اصلا چیا داشت هنوز طعمش زیر دندونمه هزار مدل درست کردم اونجوری نشد اگه بلدین بهم یاد بدین، احساس میکنم سیب زمینیش آب پز بود چون بافتش اصلا شبیه رندع شده نبود، مث کیک پفکی بود 

شکل و قیافش شبیه پنکیک بود و نکته جالبش این ک با این ک کامل پخته بود ولی رنگ کوکوش مثل سیب زمینی خام همونجوری زرد بود هیچ اثری از سرخ شدگی روش نبود، و این ک ب اون خانوم دسترسی ندارم ازشون بپرسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی رو آبپز کن و با گوشتکوب له کن 

بذار کامل سرد بشه 

تخم مرغ و ادویه اضافه کن و هم بزن 

روغن و بذار کامل داغ بشه قاشق قاشق از مایع بریز و سرخ کن 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

این همون کوکوسیب زمینی با سیب زمینی پخته نیست؟😁

بعد چون نیاز به سرخ شدن زیاد نداره رنگشم عوض نمیشه 

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سیب زمینی رو آبپز کن و با گوشتکوب له کن بذار کامل سرد بشه تخم مرغ و ادویه اضافه کن و هم بزن روغن و ب ...

پیاز نزنم؟ خودم همیشه ذینجوری درست میکردم ولی توش یدونه پیازم با سیب زمینیا اب پز میکردم بعد له میکردم

این همون کوکوسیب زمینی با سیب زمینی پخته نیست؟😁بعد چون نیاز به سرخ شدن زیاد نداره رنگشم عوض نمیشه

من خودم همیشه با سیب زمینی ابپز میپزم ولی شکلش شبیه اون نمیشه، اون خانوم همه رو یک اندازه و خیلیییی نازک پخته بودن اصلنم طلایی نشده بود مال من پف میکنه رنگش مث‌کتلت میشه