2777
2789

و اینکه میگه من نمیتونم از پسرم دور باشم خیلی وابستم بهش 

(اون پسر هم الان داره پدر میشه)

توی یک ساختمانیم 

به شوهرم میگم که همش زیر نظریم میگه نه اشتباه میکنی 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دخترشم عروس بشه دوماده ور میداره میبره تو ساختمون پدر مادرش 

🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب ترس از تنهایی داره،ولی آخرش هممونم بهش گرفتار میشیم.دوست من پونزده سال طبقه یوم با مادر شوهرش رندگی کردن الان که پدر شوهره فوت کرده و مادره تنها تر و افتاده تر شده خونه خریدن میخوان برن پس این طرز فکر اشتباهه.

از اول قبول نمیکردی 

بله متاسفانه همین جوریه مادرها پسرشون رو خیلی وابسته میکنن 

حالا یه چیزی میگم بعضیا ممکنه بدشون بیاد ولی نظر شخصی منه پسرای که میرن سربازی یا مثلا تو مجردی میرن شهر های دیگه برای کار وابستگی شون خیلی زیاد کم میشه 

و یاد میگیرن بدون مادرشون زندگی کنن 

ما یه کوچه فاصله داریم همش زنگ میزنه کی میاد خونتون کی می‌ره از فلان کوچه کی بود اومد خونتون نمیدونم بپا گذاشتن برام یا چی

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

نه میگه دخترم فقط خونه ی جدا!!زرنگه

خیلیا نیستن مجبورن برن اپارتمان مادرشوهر مگه شانسش بگیره خونه مادرشوهره ویلایی باشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁