2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها نیاز به تجربه هاتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
هر کسی تو هم رشته ای تلاش کنه موفق میشه میتونه مرکز مشاوره و اختلال درمانی بعد ها بزنه

و مهم تر از همه علاقه است 

خیلیا فقط میخوان که برن یه رشته ای ولی من واقعا هدف دارم

رشد هدف والای آدمی‌ست🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی تو هم رشته ای تلاش کنه موفق میشه میتونه مرکز مشاوره و اختلال درمانی بعد ها بزنه

عزیزم اگ بخاد ب درآمد برسه ت این رشته باید حداقل ۸ ۹ سال درس بخونه 

و انقد این رشته اشباع شده و بیکاری توش زیاده که توصیه میکنن نیاید دوس ندارم بنده خدا عمرش هدر بره 

رتبه برتر بودم تو قلمچی ویراستار شده بودم از بنیاد نخبگان هم حقوق میگرفتم تدریس خصوصی و مشاوره کنکور ...

شما رتبه برتر بودید 🙏🏻

من سطح علمی متوسطی دارم

رشد هدف والای آدمی‌ست🌱
من علوم پرشکیم اصلا ضامن نمبخواست پسم نگرفتن از یه رفیقامون که درسش تموم شد

خواهرم علوم پزشکیه

بعد اتمام تحصیل قسطاش شروع شد

و تا تسویه نشه مدرکتو نمیدن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
عزیزم اگ بخاد ب درآمد برسه ت این رشته باید حداقل ۸ ۹ سال درس بخونه و انقد این رشته اشباع شده و بیکار ...

خب حتما اونقدرا خوب نبوده که این رشتع رو انتخاب کردم والا فرصت استخدام کلاس خصوصی مرکز مشاوره و هزار تا ارگان دولتی و خصوصی جا برای این رشته هست .

خب حتما اونقدرا خوب نبوده که این رشتع رو انتخاب کردم والا فرصت استخدام کلاس خصوصی مرکز مشاوره و هزار ...

روانشناسی کلا رشته ایه که خیلی راه برای پیشرفتش هست

رشد هدف والای آدمی‌ست🌱

بدون کمک خانوادت واقعا سخته 

دوستام توی خرازی یا بوتیک، دستیار دندان پزشک هستن 

اما چون دانشجو هستن بیشتر از پنج تومن نمیگیرن، این حقوق زیادی هست یکی یک و پونصد میگیره 

پشتیبان گاج هم خوبه اما باید حوصله و وقت داشته باشی، پروژه های دانشجویی

بدون کمک خانوادت واقعا سخته دوستام توی خرازی یا بوتیک، دستیار دندان پزشک هستن اما چون دانشجو هستن بی ...

خانواده پشتم نیستن نمیتونم ازشون چیزی بخوام 

با کمترین حقوقم راضیم

ممنونم🙏🏻💕بهم انگیزه دادی که کاردانشجویی هست💙

رشد هدف والای آدمی‌ست🌱
خانواده پشتم نیستن نمیتونم ازشون چیزی بخوام با کمترین حقوقم راضیمممنونم🙏🏻💕بهم انگیزه دادی که کارد ...

قربونت عزیزم ❤ هر کاری اولش سخته بعدش اسون میشه انگیزه داشته باشی و تلاش کنی حتما بهش میرسی شک نکن 

🙂💙🫂

عزیزم،سراسری هزینه خاصی نداره،کتابا رو میتونی از کتابخونه دانشگاه بگیری،میری تمدید میکنی تا آخر ترم

اگه خوابگاهی باشی هیچ هزینه ای نمیدی 

یه هزینه معقول داره که بعد فارغ‌التحصیلی قسط بندی میکنن البته واسه ما که اجبار نمیکردن پرداخت کنیم،مدرک موقت میگیری با همون کارت راه میافته تا شاغل بشی و قسط بدی

کار دانشجویی ترم اول میری امور فرهنگی درخواست میدی کارای سبک بهت میدن تو محیط خوابگاه و دانشگاه،فقط پرشور و سرزبون میخواد،وام دانشجویی هر ترم میدن،از ما که ضامن نخواستن،البته موقع ثبت نام فک کنم یه ضمانتی میگیرن که فرمالیته است

دیگه یه کار نیمه وقت پیدا کنی در حد هزینه یومیه واست کفایت میکنه