2777
2789

سلام دوستان من ۴سال پیش تهوع و بی اشتهایی گرفتم نمیتونستم غذا بخورم دکترای گوارش زیادی رفتم همه آزمایشهارو دادم گفتن سالمی فقط میکروب معده داری آندوسکپی سونوگرافی اکو نوار قلب کلی آزمایش خون و غیره همش یه مدت خوبم دوباره شروع میشه مثلا ۱۰ روز خوبم ۱۰روز همین علایمارو دارم و اینکه همش ترس و اضطراب شدید دارم نمیزاره بخابم صبحها سر یه ساعت مشخص از خواب میپرم با ترس و استرس شدید هر کار میکنم خوابم نمیبره فکر میکنم مریضی بدی دارم خوب نمیشم همش خستم و حوصله هیچی رو ندارم این بیخوابی و بی اشتهایی داره روانیم میکنه بخدا نمیدونم چه کنم دیگه کسی اینطور بوده؟؟الان ۳شبه نخابیدم چشامو تا میبندم استرسو دل آشوبو ترس میپیچه تو کل بدنم نمیزارع بخابم دارم خل و چل میشم مثل معتادا حرف میزنم چون انرژی ندارم دیگه سیتالوپرام کلونازپام و سرامین ۲۵ خوردم الانزاپین و بوسپیرون و غیره دیگه نمیدونم چه کنم

من قبلا بخاطر استرس و این چیزا, صبحا ساعتای ۵ یهو بیدار میشدم تهوع داشتم و استفراغ میکردم(هیچی بالا نمیاوردم)رفتم دکتر قرص تپش قلب و یه آرامش بخش بهم داد بهتر شدم هنوز آثارش هست ولی خوبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرس‌های 

اپل استرس‌های و درمان کن 

بعد میکروب معدت  و

بهداشت و خیلی رعایت کن خیلی مامان من همینجوری میکردی معده خوب شد 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چه منطقی وقتی دارو اثر نداره روم

تمام شد، بی منطقی

روزانه با چندین کاربری همین مطلب رو عینا کپی میکنی، صدها تاپیک کپی هم در چندین کاربری، هزاران کامنت هم برات گذاشتن جواب شما چیه؟ نه روم اثر نداره، نه داروهاتو میخوری نه ورزش میکنی نه رژیم غذاییتو درست میکنی نه کار میکنی مشغول بشی ازین وسواس فکری بیای بیرون، برای آدم بی منطق که یک به علاوه یک براش صفره هیچ راه حلی نیست. 

تمام شد، بی منطقیروزانه با چندین کاربری همین مطلب رو عینا کپی میکنی، صدها تاپیک کپی هم در چندین کارب ...

بخدا داروهامو میخورم ولی خوب نمیشم خب تو میگی چکار کنم دوستم چه دارویی دیگه بخورم وقتی جون ندارم حتی راه برم چطوری ورزش کنم تو بگو