2777
2789
عنوان

کیا مثل من از پیر شدن می ترسند؟؟؟؟

4410 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

شب همه بخیر

چند روز پیش توی  خیابون یه دختر خانمی رو دیدم که دست یه خانم میانسال رو گرفته بود.

یهو یاد خودم افتادم که

چطور با ذوق دست دختر یک ساله ام رو گرفته بودم تا راه بره مبادا بیفته،کلی هم سرفراز بودم که سالمه و راه افتاده...

اما این ها رو که دیدم،فکر کردم به اینکه الان اون دختر شاید معذب هست،مجبورکه آروم راه بره به خاطر اون خانم،همه هم نگاه می کنند که دست اون رو گرفته..(که البته وظیفه ی ماست مراقبت از پدر و مادر مسن)

چقدر دلش می خواست سریع راه می رفت و کارش رو انجام می داد،این طوری قدم برداشتن کلی وقتش رو می گیره..

اما یه مادری که دست بچه ی کوچک رو گرفته،جلب توجه نمی کنه...

خیلی می ترسم از روزهای پیری،تنهایی ،مریضی ،و شاید بی کسی

معمولا هیچ جوونی از مصاحبت با افراد مسن احساس رضایت نداره،دنبال همسن خودش می گرده،مادر زن عموم بیچاره همیشه دنبال گوش شنوا بود،خدا بیامرز زمینگیر بود ،و تنها گوشه ی خونه ی دخترش

هر موقع مادرم می رفت اندازه ی یه دنیا حرف می زد

برای همه ی افراد سالخورده احترام قایل هستم،اما پیری واقعا ترس داره

شما نظر من رو قبول دارید؟؟؟؟؟؟؟

دخترم❤❤❤هلیااااااا

وقتی فکر می کنم که یه روزی تنها میشم،موهام سفید میشن،و...

البته قصد ناراحت کردن تون رو ندارم

خود من هم تازگی ها به فکر این مسئله افتادم

الان سعی می کنم از وقتم بهتر استفاده کنم تا حسرتی برام نمونه

دخترم❤❤❤هلیااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پیر شدن وحشت دارم من به اونجا که خیلی ناتوان بشم فکر نمیکنم من از زشت شدن میترسم اتفاقی که الا ...

سلام

من هم 34هستم

با خودم فکر می کنم فقط 6ساله دیگه وقت دارم

از اون به بعد با وجود دختر بزرگ خیلی کارها رو نمیشه کرد

خیلی لباس ها رو نمیشه پوشید

دخترم❤❤❤هلیااااااا
من از پیر شدن وحشت دارم من به اونجا که خیلی ناتوان بشم فکر نمیکنم من از زشت شدن میترسم اتفاقی که الا ...

من بیست پنج سالمه چروکای صورتم شروع شده😞زیره. چچشم خط افتاده خط خند دارم😭😭منم از همین چیزای پیر شدن خیلی ناراحتم😔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

عزیزم پیری هم یکی از مراحل زندگیه زمین گیر شدن و وبال دیگران بودنه که ترس داره و گرنه من با افتخار پا به پای مادر مسنم که با عصاست راه میرم تازه پسر 15 ماه امم جلومون میدوه و کلی ذوق میکنه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
من از زمینگیر شدن میترسم. 

دور از جون شما

همه زمینگیر نمیشن

مادربزرگ من بیشتر از 70سال داره سر پاست

مادر زن عموم بنده خدا وسواس شستشو داشت این آخری ها پاهایش ارتروز شدید گرفت 

دخترم❤❤❤هلیااااااا