2777
2789
عنوان

کیا مثل من از پیر شدن می ترسند؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4412 بازدید | 31 پست
منم خیلی می‌ترسم آخر این ماه تولدمه از الان افسردگی گرفتم که قراره یه سال پیرتر بشم 😔😔😔

از الان تولدتون مبارک

ولی راست می گی، خوبه که بچه ها اینو درک نمیکنند

دخترم❤❤❤هلیااااااا
منم ميترسم  از تنهايياش از جداشدن از عشقت هميشه دعا ميكنم با هم بميريم از زمينگير شدن😞😥😥 ...

واقعا

با اینکه گاهی از همسرم به شدت دلخور میشم

اما همیشه سر نماز دعا می کنم من زودتر بمیرم

طاقت دوری شو ندارم

دخترم❤❤❤هلیااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا من همش فک میکنم به پیری نمیرسم اصن قبلش به دیارباقی میشتابم بیشترم فک میکنم موقع زایمان نابود خواهم شد 😁خل وچلی هستم برا خودم 

اگه میشه برا سلامتی پدربزرگم دعاکنید 
عزیزم پیری هم یکی از مراحل زندگیه زمین گیر شدن و وبال دیگران بودنه که ترس داره و گرنه من با افتخار پ ...

بله 

من همون اول گفتم وظیفه ی ما هست

اما اینکه بچه با یک فرد مسن خیلی فرق داره

خدمت به والدین لیاقت می خواد و اجر بزرگی داره

سایه یه مادر تون روی سر شما و سایه ی شما روی سر فرزند عزیزتون آن شاءالله

دخترم❤❤❤هلیااااااا

بالای قبری که مرده توش نیست نباید گریه گرد.... 

از الان غصه اونروزارو نخورید... آدم توی هر برهه از زندگی خودش رو با شرایطش وفق میده پس الان که توی اون شرایط نیستین احساستون رو درگیر اون پیامدها نکنید...

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

منم واقعاا میترسم از اینکه کسایی که دوسشون دارم رو از ذست بدم وقتی میبینم پدر مادرم چقد پیر و شکسته شدن گریم میگیره.  البته خودمم 30 سالمه زیر چشمام چروک افتاده  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام من هم 34هستم با خودم فکر می کنم فقط 6ساله دیگه وقت دارم از اون به بعد با وجود دختر بزرگ خیلی ...

من 39سالمه،رسیدن به مرز40 سالگی یه حس خاصی داره،نمیدونم حس پختگی...

مسلما کسی از گذر عمر خوشحال نیست،اما من شخصیتم درونیه همیشه دوست دارم اگه پیر شدم اروم و جا افتاده و ساکت برای خودم زندگی کنم ،دلم میخاد بنویسم و مطالعه کنم،پیر شدن ترس نداره

افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
نمیدونم چرا من همش فک میکنم به پیری نمیرسم اصن قبلش به دیارباقی میشتابم بیشترم فک میکنم موقع زایمان ...

خدا نکنه ،با وجود بچه باید انرژی دوباره بگیری دوست من

دخترم❤❤❤هلیااااااا

ایشالله که بچه هات قدرتو بدونن...نه مثله داداش من که انقدر ساده هست زنش میگه نرو پیش مامانت اینم نمیاد ..پسرا خیلی  بی وفان گاهی فکر میکنم مامانم منو نداشت چکار میخواست بکنه😔

منم واقعاا میترسم از اینکه کسایی که دوسشون دارم رو از ذست بدم وقتی میبینم پدر مادرم چقد پیر و شکسته ...

سایه شون روی سر شما

از من خیلی کوچکتری که ،خدا کنه 120سالگی هر دو رو ببینی

دخترم❤❤❤هلیااااااا
من 39سالمه،رسیدن به مرز40 سالگی یه حس خاصی داره،نمیدونم حس پختگی... مسلما کسی از گذر عمر خوشحال نیس ...

درسته

هیچ کس خوشحال نمیشه از پیر شدن

اما خب خیلی کارها رو دیگه نمیشه کرد

دخترم❤❤❤هلیااااااا