2777
2789
عنوان

بیاین در مورد خرید طلا نظر بدین

118 بازدید | 10 پست

یه طرح گذاشتن پولو میدیم بهشون هر موقع طلا قیمتش بالا رفت میتونیم ب همون قیمت ازشون طلا یا پول بگیریم هر موقع اومد پایین ب قیمت تابلو ک قبلاً بود ازشون پول میگیریم ولی یه ماه دیگه پولو میدن.یه طرح دیگم این بود برای هر میلیون ۳۰تومن میدن ولی اگه پولو خواستیم همون مبلغی ک بهشون دادیم پس میدن.کدومو انتخاب کنم؟مستعمل میخواستم بگیرم ولی از دزد میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرح قلک طلاست اولی، خوبه، ولی نفروش گرم بالا که رسید یه کار مستعمل بردار از خودش

ن برای سرمایه گذاری طولانی مدت میخوام انجام بدم.الان پولامو از بانک برداشتم خیلی حس بدیه

با روش اول انگار همون طلا رو گرفتم منتهی برا امنیتش میذارم تو همون طلافروشی بمونه.

به نظرم بخری بذاری بانک مطمئن تره.

چطور به طلا فروش اطمینان میکنی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تو شهرستان خیلی کوچیکه همه شناسن. اینم معتبره و برگه میده

انشاءالله خیره.

پرسود باشی عزیزم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم