2777
2789
عنوان

میخوام توبه کنم🚶‍♀️

427 بازدید | 26 پست

من کلی گناه کردم 

مخصوصا یک ساعت پیش زندگیمو به فنا دادم تو تاپیک قبلی گفتم...

شروع میکنم به خوندن نماز واجب 

مخصوصا نماز شب 

اگه حق الناس داشته باشم جبران کنم 

درس خوب بخونم 

مهربون باشم بی احترامی نکنم 

کم حرف بمونم 

تو این سه سال پیش رو تا میتونم کار خوب میکنم 

بعدش دیه منو خدا می دونیم میبره منو پیش خودش یانه^^

الان هیچ انگیزه ای به فکر کردن جنس مخالف ندارم

چون کل عمرمو به فنا دادم الان دیه نمیخوام 

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی ک توبه کردم بازم توبه شکستم🙂😂🍷

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

همه چیز هایی که گفتی آن شا الله انجام میدید . ولی تو حرف نزدن مطمعن نیستم . حرف زدن هام منو به باد د ...

میفهمم چی میگی ولی من یه چی مهم رو از دست دادم و نسبت به اینجور موضوع ها بی اهمیت شدم

از ادعا متنفرم کاری که بگم باید انجام بدم مگر نه زندگی برام ارزشی نداره 

برا من باشه الان خودکشی میکنم ولی عهد بستم با خدا و نمیخوام بشکنم و دلیل زنده موندم همینه

و منی ک توبه کردم بازم توبه شکستم🙂😂🍷

ببین باید توبه واقعی باشه از ته قلبت نسبت به اون کار ها پشیمون باشی بری سمت خدا 

نمیخواد سخت بگیری یواش یواش

ببین باید توبه واقعی باشه از ته قلبت نسبت به اون کار ها پشیمون باشی بری سمت خدا نمیخواد سخت بگیری یو ...

ببین من اینطور بود ک سر یچیزای توبه کردم اونم قلبی و دیگه انجام ندادم ولی بازم ی سریا رو نتونستم بیخیال بشم یعنی عادت کردم ب اون سبک زندگی 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ببین من اینطور بود ک سر یچیزای توبه کردم اونم قلبی و دیگه انجام ندادم ولی بازم ی سریا رو نتونستم بیخ ...

طبیعیه چون عادت کردی و یه جوری باید اون عادت هارو بپرونی حالا هر جور شده و فکر میکنی

غسل کن دو رکعت نماز توبه بخون،نمازاتو شروع کن ب خوندن،نماز شب خوندن خیلی آرومت میکنه،زیارت عاشورا رو هم شروع کن،خدا میبخشه بشزطی ک تکرار  نشه و واقعا پشیمون باشی،اون قضیه رو هم بعدا حلش کن

میفهمم چی میگی ولی من یه چی مهم رو از دست دادم و نسبت به اینجور موضوع ها بی اهمیت شدماز ادعا متنفرم ...

خوب گاهی انسان کارهایی انجام میده یا افکاری رو در خود پرورش میده که در دنیا راه بازگشت نداره. فقط عمل نیست ، افکار هم هست . من هم مثل تو هستم و دلیلی برای زنده بودنم نمی‌بینم . اما از سوی دیگه ، تضمینی برای راحتی بعد مرگ نیست . معنای برزخ از نظر روانکاوی همینه . من از نظر مذهبی بررسی نمی کنم چون اساسا به مذهب به شکل کلاسیک اعتقاد ندارم . ولی مرگ اگه شکل پیشرفته خواب وحشتناک باشه که من رو امروز بی خواب کرد ، چه باید کرد؟ جای فراری هست ؟ زندگی و عالم بعد زندگی ، حالتی پوچ میگیره که ناشی از اشتباهات اساسی هست . در مسیری نادرست قرار میگیریم که راه بازگشت به مسیر طولانی هست و شاید در طول زندگی همیشه در عذاب باشیم .معنای برزخ همین هست . توصیه های انگیزشی بی فایده هست ، و در ضمن خطا همیشه از نوع کردار و رفتار نیست ، در سطح بالاتر افکار اثرات ویرانگر تری دارند و وقتی اشتباهی رخ داد ، اگر متوجه نشویم ، بدون عذاب تا پایان زندگی ، در مسیری خطا پیش می رویم ، و زادهم الله مرضا  ولی اگر متوجه بشیم ، دچار عذاب وجدان می شویم که در مذهب به اون مجازات میگن . البته کسی مجازات نمی کنه و این نتیجه تمییز خیر و شزچر توسط ذهن هست . بایدی در کار نیست . تا جایی که میتونیم ادامه می‌دهیم . من سال هاست در برزخ هستم

طبیعیه چون عادت کردی و یه جوری باید اون عادت هارو بپرونی حالا هر جور شده و فکر میکنی

آره تلاش خودمو میکنم 

غسل کن دو رکعت نماز توبه بخون،نمازاتو شروع کن ب خوندن،نماز شب خوندن خیلی آرومت میکنه،زیارت عاشورا رو ...

من همش نگران اون قضیه هم که چجوری حلش کنم 

آرامش ندارم

خوبی؛

سلامتی؛

چطوری؛

واسه هر چی بخوای فکر و خیال کنی، که چیزی واست نمی مونه(جز افسردگی)

به خودت آرامش بده؛ با فکر نکردن و نترسیدن از فردا/آینده👍

🔴راهنمای فلز زرد (طلا) & خریدار اسکناس بانکی🔴

خوبی؛سلامتی؛چطوری؛واسه هر چی بخوای فکر و خیال کنی، که چیزی واست نمی مونه(جز افسردگی)به خودت آرامش بد ...

خوب نیستم همچنان ترسش هس 

دارم سعی خودمو میکنم