2777
2789

همسر دچار بیماری افسردگی و اعصاب و روان مدتی بستری بود قبل عید ترخیص شد هنوزم خوب خوب نشده 

خودم جدیدا چندماهه دچار شقاق و هموروئید مقعدی شدم هنوز نتونستم دکتر برم خیلی اذیتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خوب شی درکت میکنم ۴ سالی درگیری شدیدی داشتم باهاش الان خوبم ب حق این شب عزیز برات ارزو میک ...

اسی راهکاری برای همسرم داری تشخیص دوقطبی دادن تقریبا یه هفته ای خوبه عادیه سه هفته حالت افسردگی داره گریه میکنه لرزش دست و پا میگیره سرکار نمیتونه بره وبی خواب میشه اظطراب و هول شدن بهش دست میده 

اسی راهکاری برای همسرم داری تشخیص دوقطبی دادن تقریبا یه هفته ای خوبه عادیه سه هفته حالت افسردگی داره ...

عزیزم من این چیزارو بلد نیستم فقط خیلی میتونم براش دعا کنم همین

امیدوارم خوب شی درکت میکنم ۴ سالی درگیری شدیدی داشتم باهاش الان خوبم ب حق این شب عزیز برات ارزو میک ...

خدارو شکر خوبی.همیشه برام یکم مبهم بودی حس میکردم یا ناراحتی داری یه درگیری بزرگی داری.