2777
2789
دقیق اطلاع ندارم برای اگزما رو نمیدونم🤔🤔 برای من برای خشکی لب داد🤗

اوکی آخه من مچ دستم اگزما داره ازاین پمادا و هیدروکورتیزون بهم دادن.

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک زرد چوبه ماست حتما باید کم چرب باشه برای بوست های چرب  یه قاشق ماست ونصف قاشق زرد چوبه رو قاطی کنین تابه صورت خمیر مانند دربیاد وبزارید روی بوست تمیز وموقعی که رو بوستتون خشک شد بشوریدش این ماسک رو ده روز بشت سرهم استفادهع کنید وبعدش هفته ای دوبار  واین ماسک برای جای جوش لک های باقی مانده  روی بوست عالیه

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

این ماسک برای روشنتر شدن بوست عالیه وبیشنهاد میکنم قبل زدن این ماسکیه بخور بابونه هم بگیرید قرمزی جای جوش رو به مرور زمان کم میکنه  ماسک عسل وبابونه یه قاشق غذا خوری عسل ویک قاشق چایخوری بودر بابونه حتی متونین بابونه رو دم کنین وتفالش رو قاطی کنین تانرم تر بشه امااکه دم نکنید بابونه مثل اسکراب عمل میکنه اما مواظب باشین زیاد ماساز ندین بوست خراش میخوره وقبل شستشو یکم دستتون خیس کنین وماساز بدین تا بونه مثل اسکراب عمل کنه وخصوصا روی بینی رو تمیز میکنه وبعد با اب گرم بشورین قبلش تست حساسیت انجام بشه دوستان امیداوارم این ماسک های براتون کار ساز باشه هدفم فقط کمک بود به شماها چون منم مدتها درگیر جوش وجای جوش بودم موفق باشین

خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود

بانو جان دو تا سوال دارم اول اینکه توی ماسک اول از چه نوع قهوه ای استفاده میکنی؟اون قهوه ای که دم میکنیم میخوریم یا اونی که عطاری ها دارن؟؟؟

و اینکه ماسک زرد چوبه وقتی به پوستت میزنی پوستت زرد نمیشه؟من حس میکنم زرد میشه و رنگشم میمونه

السلام علی الحسین...
بانو جان دو تا سوال دارم اول اینکه توی ماسک اول از چه نوع قهوه ای استفاده میکنی؟اون قهوه ای که دم می ...

همون قهوه که میخوریمونه عزیزم اصلا زرد نمیشه خیالت راحت

این روغنی که میگم واسه تیرگی زیر بغل و برطرف کننده ی قوی لکه های بوستی وضد بیری وضد خارش بوست مفیده ...

عزیزم مامانم واسع رفع لکه های پوستش از روغن هسته البالو استفاده میکرد پوستشو خیلی خشک میکرد لکه هاشم نرفت

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است