2777
2789
عنوان

اگه کسی بچه ی اتیسم داره لطفاً بیاد داخل تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 23 پست
عزیزم خدا کمکتون کنه حال بچتون هرچه زودتر خوب بشه. من فقط کامنت گذاشتم که تاپیکت بره بالا دوستان ببی ...

انشاالله خدا حاجات قلبیتون رو بده عزیزم که اینقدر مهربونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون رو میشناسم پسرش بزرگه میخوام کسایی رو باهاشون صحبت کنم که تقریبا با پسرم هم سن باشن تا درد و د ...

هر طور مایلید اما خب بهرحال ایشون مراحلی که شما دارید رو پشت سر گذاشتن هم درکتون میکنن هم تجربه دارن میتونن راهنمایی کنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فدات شممیفهمم خیلی سخته به شدت بچه های مهربون و شیرین و باهوشی هستن من هنوز اطلاعات زیادی ندارم ولی ...

آره عزیزم 

الهی بمیرم براشون 

اینقدر مهربونن 

خدا شاهده آزارشون به هیچکس نمی‌رسه 

الهی بمیرم اینقدر که خودشون اذیت هستند هیچکسی اذیت نمیشه 

آره عزیزم الهی بمیرم براشون اینقدر مهربونن خدا شاهده آزارشون به هیچکس نمی‌رسه الهی بمیرم اینقدر که خ ...

دقیقا همینه دلم براشون کبابه 

وقتی گریه میکنن وقتی غذا نمیخورن 

وقتی بی قرارن و خواب خوب ندارن

ادم میگه هر کاری کنم فقط هیج بچه ای هیچ جای دنیا عذاب نکشه 💔