2777
2789

سلام عزیزان

میشه خواهش کنم بیاین یه گروه تو ایتا ، روبیکا یا واتساپ یا هر جایی که شماها بگید تشکیل بدیم تا با هم صحبت کنیم ، به هم دیگه روحیه بدیم ، راهکار بدیم ......

خلاصه که کنار هم دیگه باشیم 

یا اگه گروهی میشناسید از مادران اتیسم منو به اون گروه ببرید 

عاجزانه تقاضا میکنم 

واقعا نیاز دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور،علایمش چیه چه کارایی انجام میده؟

چون یه کسور دیگه ان زیاد نمیبینم

مثلا توی فروشگاه و ماشین بی قراره شدید داد و گریه

اصلا نمیشه دو دقیقه به صورتش نگاه کرد فقط یکریز در حال بازی

با سختی میخوابه از ساعت ۹ تا ۲ شب طول میکشه بخوابه

هر غذایی نمیخوره 

گریه های طولانی 

من بین بیش فعالی شدید و اوتیسم موندم 

نمیتونم از خواهرم بپرسم که نمیدونم شاید ناراحت بشه

میخوام بدونم تا بتونم کمک کنم بهش 😔

سارا مامان امیر پرهام رو سرچ کن من پیدا نکردم اسم کاربریشو که صداش بزنم ،برو تو تاپیکاش حتما میتونه کمکت کنه فرزندش اتیسمه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سارا مامان امیر پرهام رو سرچ کن من پیدا نکردم اسم کاربریشو که صداش بزنم ،برو تو تاپیکاش حتما میتونه ...

ایشون رو میشناسم 

پسرش بزرگه 

میخوام کسایی رو باهاشون صحبت کنم 

که تقریبا با پسرم هم سن باشن 

تا درد و دلهامو بفهمن