2777
2789
عنوان

سردرد بچه ی 7 ساله از چیه

690 بازدید | 8 پست

پسرم از صبح میگه سرم درد می‌کنه بهش استامینوفن دادم خوابید نمی‌دونم از چیه کسی تجربه نداشته

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

کم آبی، کم خوابی، بازی زیاد با تبلت و گوشی، گرمازدگی، ضعیف بودن چشم ها، سرماخوردگی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کمبود خواب،گرما،آفتاب،تشنگی و گشنگی،بازی بیش از حد با گوشی فعلا اینارو تو پسر خودم دیدم 😆

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چشم خورده؟یه اسپند و کندر دود کن براش الان، صدقه بزار کنا یه تخم مرغ هم بشکون اگه خوب شد که بدو ...

آره احتمالا

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
کمبود خواب،گرما،آفتاب،تشنگی و گشنگی،بازی بیش از حد با گوشی فعلا اینارو تو پسر خودم دیدم 😆

همه ی اینارو داره.ی ماهه پدرشوهرم مریض هی میگه سرم درد می‌کنه سرگیجه دارم نمی‌دونم اینم ادای اونو درمیاره یا نه ی بارم گفت سرم گیج میره

همه ی اینارو داره.ی ماهه پدرشوهرم مریض هی میگه سرم درد می‌کنه سرگیجه دارم نمی‌دونم اینم ادای اونو در ...

خخخخ عزیز دلم🤭🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

معمولا پیش میاد چون تو این سن جمجمشون داره رشد بیشتری می‌کنه می‌دونه از گرما هم باشه و البته ضعف چشم ...

زبلد سرش تو گوشیه شاید چشمش ضعیفه