2777
2789

بخدا عاجز شدم از دستش 

دو سالش شده هنوز درست نمیخوابه 

از نوزادی همینطوری بود 😭😭😭 خسته شدم دیگه 

شبا تا ٣، ٣ونیم بیداره گاهی بیشتر 

ظهر نمیخوابه معمولا اگر هم بخوابه در حد نیم ساعت چهل دقیقه ، خوراکش خوبه، همیشه از خونه میبرمش بیرون بازی میکنه انرژیش تخلیه بشه ولی شب اصلا خوابش نمیاد 

اصلا انگار نه انگار... خستگی نمی‌فهمه 

تو گهواره، تاب، رو پا، تو بغل، هر کارررری به ذهنم میرسه میکنم ولی فایده نداره 

از خستگی و خواب آلودگی میخوام بمیرم دیگه 

سشوار

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو😢

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

اوه اوه. هورمون رشد چی میشه؟ خطر قد کوتاهی تهدید می کنه. 

کافئین و شیرینی رو از رژیم غذایی اش حذف کن. بعدم ببر دکتر دارو برای بی خوابی اش بده. من نمیتونم برای دوستمو پیشنهاد بدم. چون بچه تا بچه فرق داره

فقط قطره ملاتونین 1 برات معجزه میکنه حتی به 1 ساله هام میدن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سشوار

دختر خالم با سشوار و جاروبرقی میخوابه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

ببر دکتر بهش قرص ملاتونین میده

ممنون😘

داروی خواب آوره؟ ضرر نداره؟ 

چند بار بردمش هیچ دارویی ندادن. 

نگران رشدش هم هستم کلا از نوزادیش شبا نخوابیده خییلی واسه اعصابش بده 

مشکلش دقیقا شما هستی عزیزم‌ اون بچه نه بخوابه و نه مشکل دارع

این مدل خوابیدن رو شما ب مرور از بچگی کردی تو رفتارش

من سه تا بچه دارم ک بخت میگم منم مثل شما اولی رو بدخواب می‌دونستم ودمیع روبرت هر دومون سخت کرده بودم

رهاش کن

الان دختر هم سن بچه شما دارم ک‌خودش میاد می‌خوابه

چراغ خاموش سکوت سرجاش دراز می‌کشه خوابش نیاد بدون گریه و صدا دور می‌زنه و باز میاد می‌خوابه و یا من کاری ندارع چون می‌دونه مسئول خوابش خودشه

ولی شما شدی مسئول خواب وهر دو با هم گریه میکنید اون میگه چرا منو خواب نمیکنه پس این ،شما هم میگی چه بد خوابه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.