2777
2789

انقد شکاکن که داداشم همش تو یه اتاق میخوابه با من. نمیذاره برم اتاق خودم بخوابم مامانمم ازش بدتره. داداشم از سرکار برمیگردم میره درو باز میکنه بیرونو نگا میکنه وقتی میرم هم دنبالم میاد نگا کنه. چندباری هم هکم کرده. پشت در اتاق می ایسته . بخدا اذیت شدم مامانم میگه یا با من میخوابی یا داداشت ، ولی تنها نمیخوابی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

مگه موردی ازت دیدن که انقدر زیر ذره بینی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا اشتباهی ازت سر زده بوده؟

نه. دو سال پیش رفت سرکار با همکارم آشنا شدم دوست بودیم. نه باش رفت بیرون و نه چیز دیگه. چت میکردیم داداشم گفت چطور میری دوست میشی. منم به پسره گفتم به مامانش گفت مامانشم زنگ زد گفت نیتمون خیره. حقیقتش خودم لفتش دادم

منظور بدی نداشتم عزیزم ، ولی واقعا این حدش خیلی عجیبه

من خیلی اذیتم. خیلی. الان کولرمون خراب شد مامانم میگه بدون کولر میخوابیم و نمیذاره برم اتاقم بخوابم