2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟ من یه سوالی ذهنمو درگیر کرده من خودم خونه و ماشین دارم و همسرمم خداروشکر کار میکنه و وضعمون خوبه ولی جفتمونم گوشیامون سامسونگه. ولی هرکی رو میبینم تو کوچه خیابون از فقیر تا غنی گوشی آیفون دارن و یجوری ام پز میدن که اصلا اعتماد بنفسمو از دست میدم تو جمعا. پولشو هم دارما ایفون بگیرم ولی از دردسرای نداشتن رجیستر نمیخوام هزینه الکی کنم . بنظرتون واقعا آیفون داشتن انقد مهمه؟ تو مهمونیا مخصوصا خیلی اذیت میشم یه ادمایی برام کلاس میذارن که فقط میخوام سرمو بکوبم به دیوار که آره ایردراپ نداری؟ سامسونگه گوشیت؟ با گوشی من بگیریم عکسو برات از تلگرام میفرستم

خلاصه شما پولشو داشته باشین ایفون میخرین یا براتون برند گوشی مهم نیست؟

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
من پول داشته باشم حتما میخرم،آرزومه،دقیقا به خاطر دلایلی که گفتی هر کی داره چنان کلاس میزاره انگار چ ...

عزیزم من بالاخره یدونه ۱۳ خریدم و باید بگم نه واقعا چیز خاصی نداره ولی کیفیت دوربینش خوبه انصافا ولی بازم بخوام از کاربردای دیگش بگم هیچ فرقی با سامسونگ نداره همشون یه چیزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم،به سلامتی13معمولی یا پرو؟

معمولی خریدم اونموقع هنوز ریجستر ۱۵ اینا نیومده بود پرو از ۱۵ معمولی گرونتر بود دیگه منم همینو خریدم ولی پرو کیفیت دوربینش چند سرو گردن بالاتره