2777
2789

سلام  دوروز پیش مادر شوهر ام اینا  گفتن بریم شمال تو تعطیلات همه بودیم عید قربان بود ما نامزدیم منم اونجا بودم  هنوز عقد نکردیم چون مهر سال پدر شوهرم درمیاد منم اس دادم ب مامانم ک بریم مام ک گفت ن اجازه نداد خلاصه نامزدمم گفت ب مامانم ولی باز اجازه نداد اخر شب پیام داد ولش کن دیگه من رفتم  من و گزاشت و با خانوادش،رفت امشبم بر میگردن ولی قهرم باهاش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت کار درستی کرده غصه نخور 

اگه عقد نکرده باهاشون میرفتی مسافرت مادرشوهرت در اینده بهت طعنه میزد 

اینجوری مامانت نشون  داده خانوادتون یه چارچوبی داره و اونا هرکاری دلشون بخواد بکنن

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
مامانت کار درستی کرده غصه نخور  اگه عقد نکرده باهاشون میرفتی مسافرت مادرشوهرت در اینده بهت طعن ...

خیلی دوست داشتم اجازه بده اخه ما رفت و امد داریم ولی عقد و مراسم بخاطر سال مونده ماهه دیگه مامانم گفت نمیزارم بری

خیلی دوست داشتم اجازه بده اخه ما رفت و امد داریم ولی عقد و مراسم بخاطر سال مونده ماهه دیگه مامانم گف ...

در آینده باهم کلی مسافرت میرید 

بیخیال باش با نامزدتم آشتی کنو و بروش نیار که تورو گذاشته رفته اونجوری مادرت از چشمش میفته 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا