خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 عنوان میکرو ابرو 77 بازدید | 6 پست نمونه های توی پیج که میذارن خیلی طبیعی تر بود . تازه میکرو کردم راضی نیستم خیلی سیاه شده میگن طبیعیه بعدش بهتر میشه .روز اول بهتر بود ولی کادری درست کرده خوشم نمیاد میشه بگم موقع ترمیم زیر ابرو بذاره واسم ؟ 1403/04/23 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bahariiii_ عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 2121 خوب شدهحس میکنم چهره تون طوریه که ابرو کادری بیشتر بهتون میاد
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 خوب شدهحس میکنم چهره تون طوریه که ابرو کادری بیشتر بهتون میاد نمی دونم یکم هم حالت لیفت داده به سمت بالا . خودم گفتم حالت لیفت باشه . شما میکرو انجام دادی تاحالا؟ گفت تا یک هفته آب نخوره الان خیلی بدشده
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 خوب شدهحس میکنم چهره تون طوریه که ابرو کادری بیشتر بهتون میاد نمونه های پیج خیلی نچرال تر بودن شاید توی فیلم و عکس اینجوری ب نظر میاد
_bahariiii_ عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 2121 نمی دونم یکم هم حالت لیفت داده به سمت بالا . خودم گفتم حالت لیفت باشه . شما میکرو انجام دادی تاحالا ... من انجام دادمولی هر کسی رو دیدم انجام دادن اولش تیره بوده بعدا کاملا اوکی شدهبعد واسه شما سیاه نیست اصلا خیلی خوشرنگه اتفاقا.مبارک باشه
_bahariiii_ عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 2121 من انجام دادمولی هر کسی رو دیدم انجام دادن اولش تیره بوده بعدا کاملا اوکی شدهبعد واسه شما سیاه نیست ... ویرایش نشد ببخشید من انجام ندادم میکروبله معمولا عکس هایی که میزارن از واقعیت خیلی ظریف ترهشاید بخاطر فیل تر و ایناست
خوانندههنر مدیر استارتر عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 969 من انجام دادمولی هر کسی رو دیدم انجام دادن اولش تیره بوده بعدا کاملا اوکی شدهبعد واسه شما سیاه نیست ... ممنون عزیزم