2777
2789
عنوان

سرزمین مادری فصل سه

| مشاهده متن کامل بحث + 7004 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی دختر رهی میشه

یعنی چی کی دختر رهی میشه خب بچش از وحیده دختره دیگه اگرم منظورتون بازیگرش کودکی را احتمالا ستایش مرادی باشه که نقش دختر زیورم داره یعنی دوتا نقس داره بعد بزرگسالی الهام طهموری البته اینارا شنیدم مطمئن نیستم.

[QUOTE=346341736]

آره دقیقا همینطوره ولی اینکه خیلیا میگن فصل قبل شخصیت باهوش تری داشت بنظر من کمترین ارتباط رو با بازیگر داره‌. به هر حال تعیین کننده رفتار و خصوصیات نقش اول داستان با کارگردانه و وقتی اینجور شخصیتی رو برای بازیگر میخواد، بازیگر باید همون رو اجرا کنه. من تازه توی فصل ۲ اون موقع که شاپرک رو دید و پیشنهادش رو برای همکاری با عموش قبول کرد فهمیدم که چقدر یه موقع هایی خنگ میشه😂 با اینکه معلوم بود اینا باهاش خوب نشدن و جونش در خطره بنظرم کارش حماقت محض بود ولی توی فصل ۳ فکر میکردم که هوشنگ فریبا (انتشاراتیه) ساواکیه و رهی متوجه نشده ولی قسمت ۶ یه جورایی اینو نقض میکرد. این فصل همچین رفتار پخته تری داره به خاطر سنش و خب فقط ۶ قسمت گذشته و معلوم نیست چی میشه.

با اینکه کلا سریالش رو خیلی دوست دارم ولی همچنان از نظرم فصل اول بهترین فصلش بود...

[QUOTE=346341736]آره دقیقا همینطوره ولی اینکه خیلیا میگن فصل قبل شخصیت باهوش تری داشت بنظر من کمترین ...

اتفاقا بعضی نظراتتون خیلی شبیه نگرانی هست که منم آن چند روز اینجا دیدم یکیش هنین پخته تر سدن رهی به خاطر سن وسالی یکی هم اینکه منم فکر میکردم انتشاراتی ساواکیه.

[QUOTE=346341736]آره دقیقا همینطوره ولی اینکه خیلیا میگن فصل قبل شخصیت باهوش تری داشت بنظر من کمترین ...

ولی کلا آرش محیدی همیشه نقش آ مهاب سیاسی اما ساده دل را داره وهمون طور که قبلا گفتم الان بخ خاطر اینکه نویسنده شدا یک روحیه لطیفی پیدا کرده.

والبته شایدم چون قرار بوده که رهی اسن فصل تقریبا ساده دل باشه دقیقا به همین دلیل آرش محیدی زا انتخاب کردند چون اکثر نقشه‌اش هزینه.

ببینید رهی تو فصل یک دو ویژگی مهم داست هوش وذکاوت ومهربان بودن اما فصل دوم خصوصیت هوش وذکاوت را خفظکرد اما مهربونیس را کنی از دیت داد تبدیل به یه آدم خشکی شد حالا فصل سوم دوباره مهربون وخوش اخلاق شده اما دیگه اون قدراهم باهوش نیست.

ولی به نظرم نهران رجبی تو این فصل تونسته جایگزین خوبی برای تنابنده باشهددقیقا خصوصیاتش را حفظ کرده.

[QUOTE=346422795]

احتمالا و خب بنظرم تا اینجا خوب از پسش براومده. البته به گمونم یه جا خوندم که شهاب حسینی وقتی گفت نمیتونه توی سریال باشه خودش به کارگردان برای نقش رهی آرش مجیدی رو معرفی کرد ولی بازم مطمئن نیستم.