ام اس بوک اشتباهه. من پارسال هم زدم هم ملز هم بوک الکی زیاد میدن رتبه رو ۲۰۰۰ تاببخشید اگه نمیدونین ...
جدی ام اس بوک اشتباهه ؟ یعنی رتبه رو بدتر میده ؟ من میزنم میاره بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ همین ام اس بوک .. یعنی امکان داره بهتر باشه رتبم ؟
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیم ب هز حال اونا چندتا کارنامه دستشونه حالا اون نشد یک سایت دیگهمال من روmsbook تقربیا درس گفت پار ...
دقیق درست گفت ؟ اگه نه مثلا چقدر بهتر یا بدتر گفت؟
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
الیته موقع تخمین رنبه اینم در نظز بگیرمثلا الان تخمین رتبه ها بر حسب درصد هاب اردیبهشتریاضی تجربی ار ...
گلم من انسانی هستم و فقط هم کنکور اردیبهشت شرکت کردم .. ممنونم ازتون