2777
2789
خیلی زیاده اختلاف سنی حداکثر ۶ سال

کآری به استارتر ندارم ولی الان همه ی دخترا توی دهه ۲۰ سالگی دنبال اختلاف سنی زیادن . چون پسر با سن کم اکثرا خامن برای ازدواج و الان بیشتر اختلاف سنی ها ۹..۱۰..۱۱ ساله و طبیعیه.

پیرینسس🎀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به اخلاق و رفتار طرفین داره بعضی پسرا توبیست سالگی انگار ۳۵سالشونه بعضیام‌توچهل سالگی جوونن اف ...

فقط هم اخلاق رفتار نیست

وقتی دختر تازه ۴۰سالشه مرده ۵۵سالشه و فاجعه اس

والا آدم منطقی چرا باید بره خواستگاری ۱۵سال کوچیکتر خودش مگه کم دختر ۵ ۶سال کوچیکتر هست

منم با یکی اشنا شدم با هم یه کوچولو حرف زدیم 

یه جا تاریخ تولد همو پرسیدیم کرک و پر دوتامون ریخت من ۲۰ اون ۳۲ 

من که کلا قیافم یخورده از سنم بیشتر میزنه کسی میبینه فک میکنه ۲۵ سالمه 

اونم قیافش و رفتار ش از سنش کمتر میزنه 

دوتامون واقعا جا خوردیم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نهایتا تا ۱۲/۱۱

زیاده واقعا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

آخه چرا این کار را میکنید؟ غیر از مسأله هم کفو بودن،،،،اون پسر دنیا دیده هست کلی کیف و حال کرده حالا ...

موافقم اون شخصم خیلی آزاد و عشقو حال دیده از صفحش فهمیدم و منی ک ی دختر خونگی کاملا ساده ام اصلا همخونی نداریم ولی خب گفتم اینجا هم نظرات رو بدونم ممنون 

ی موردی بود فکر نمیکردم ۳۵ باشن وقتی فهمیدم واقعا خندم گرفت منم😂

به این فکر کن اون ۱۵ سالش بوده تو تازه نوزاد بودی

واقعا زیاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)