2777
2789
عنوان

زعفرون برای

90 بازدید | 12 پست

بچه ها مو اومدم زعفرون دم کردم شکر ریختم توش گذاشتم غلیط شه یه جورایی مثل شربتش ک بیرون میگیریم

ولی خیلی غلیظ بود 

الان سردرد گرفتم بدجور 

خیر سرم خوردم ک پریود بشم🤦🏻‍♀️ مامانم گفت دم کنم پریود میشم بعدش

شنیدم میگن برا تپش قلب خوبه ارومش میکنه

ولی من تپش هم گرفتم 

چیکار کنم خوب شم🥲🤦🏻‍♀️

روم نمیشه ب بابام بگم بریم دکتر 

چون میپرسه چرا خوردی بگم میخواستم پریود بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو دلم کشیده بود بخورم .

شربتش رو 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

زعفرون زیاد از حد واقعا مضره 

به بابات بگو سردردم تپش قلب دارم (نگو زعفرون خوردم)

بعد وقتی رسیدی مطب دکتر خودت تنهایی برو داخل اتاق پزشک و بهش بگو که زعفرون زیاد خوردم

طوریت نمیشع ،گرمیت شده 

یه چیز طبع ،سرد بخور سرت آروم میگیره 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
میگم ب نظرتون عادی نیست این حالت ؟!

عادیه نترس ،زعفرون گرمه خیلی ،توهم خوردی گرمیت شده سردرد گرفتی .

الان هرچی تو خونتون داری ک طبعش سرده بخور 

مثلا برنج .یه لیوان دوغ .یا سیب زمینی ،یا میوه هایی ک سرده ،یه چیزی بخور اوکی میشی 

بگو زیاده روی کردم

وقتی رفتی دکتر اونجا برای دکتر توضیح بده

من دختر بودم پریود شدم سختم بود ب بابام گفتم رودل کردم وقتی رفتیم دکتر اونجا گفتم پریودم خخخ

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸