2821
2789
عنوان

پس من چی🖤

192 بازدید | 6 پست

اینهمه به همه دلداری میدم گوش شنوا میشم براشون از خودم میگذرم‌ براشون ولی موقع سختی موقع ناراحتی وفتی دارم گریه به خودم میپیچم چرا هیشکی هیشکککیییییی نیست بیاد دست بکشه رو سرم بگه درست میشه؟ واقعا چرا حای یه نفرم نیست؟ دیگه نمیتونم اینقد قوی باشم دیگه منم کم آوردم بسه دیگه تا کی شب تا صبح بالشتم‌ از گریه خیس باسه و صبح با لبخند با بقیه حرف بزنم

حتی یه درست میشه یه فدا سرت گفتن یکی حتی اگه واقعا درست هم نشه بعضی وقتا ته ته دل آدمو قرص میکنه

چرا یهو اینجوری شد؟ من که واسه همه خوب بودم چرا همه با من بد؟ مگه من چیکار کردم؟

خدایا حتی یکی نیست به حرفای من گوش بده منو بعل کنه دست نوازش به سرم بکشه؟ همیشه من باید این کارو واسه بقیه بکنم؟ راستی شما میدونین وقتی یکی بغلتون میکنه یا میشینه به حرفاتون گوش میده چه حسی داره؟ میگن حس خیلی خوبیه من که تجربه نکردم و امیدوارم شما تجربه کرده باشین:(❤️‍🩹

دقیقا حس تورو دارم از این ور فشار کنکورم کمرمونو شکوندم هیچکیم حالیش نیست

هعیییی🖤

دارم کم کم به این نتیجه میرسم فقط آدم باید خودخواه باشه

ولی اگه همه خودخواه بشن دنیا جای وحشتناکی میشه دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه مردم از غمباد میمیرن چرا اینجوری شد💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.