2777
2789
عنوان

اضطراب و دلشوره

51 بازدید | 12 پست

مادرشوهرم بین منو جاریم خیلی فرق میزاره احترام اونو بیشتر داره نظرش میخاد هواشو هر لحاظ داره ولی به من خیلی بی احترامی میکنه حالم شدید بد شده دلشوره گرفتم از رفتارش ده ساله این رفتارش از وقتی حاری دار شدم شدید شده قبلش بود ولی حساس نبودم الان شدید حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خودت و روانت برات مهم بود اگر زندگی خودت اولویت بود اگر وقتت انقدرررر پر بود که وقت نکنی اصلا اس ...

همسرمم همینو میگه نمیدونم چرا اینقدر ناراحت میشم نظر جاریم میخاد منو نمیخاد میگه اون خوش سلیقه اس تو نیستی درصورتیکه همه محبتها من میکنم همه کاراش با شوهر منه 

اگر خودت و روانت برات مهم بود اگر زندگی خودت اولویت بود اگر وقتت انقدرررر پر بود که وقت نکنی اصلا اس ...

چکار کنم اروم بشم وقتی جاریم ناراحته همه جوره از دلش در میاره ولی برای من وقتی ناراحتم بیشتر بی محلم میکنه

همسرمم همینو میگه نمیدونم چرا اینقدر ناراحت میشم نظر جاریم میخاد منو نمیخاد میگه اون خوش سلیقه اس تو ...

چون دچار سردی مغز هستی 

عطر شکوفه سنجد بگیر 

جوش زیر پوستی و ریز زیاد میزنی؟

صورتت گرده؟

چون دچار سردی مغز هستی عطر شکوفه سنجد بگیر جوش زیر پوستی و ریز زیاد میزنی؟صورتت گرده؟

نه هیچکدوم من سالهاس با مادرشوهر در یک مجتمع هستم از هیچ ظلمی به من کوتاهی نکرده یک روز خوش نداشتم از دستش الانم ده ساله با جاریم ضجرم میده

این عمر توئه که داره میره هرچقدر حساس تر باشی اونم راهش و بلده

الان از ۴شنبه تو اشوبم از تنهایی و فشار اومدم بیرون نمیدونم چکار کنم به همسرم میگه میگه نکن کلاستو نیار پایین ول کن ولی به مادرم احترام بزار