2777
2789
عنوان

کتابخونا کدوم کتاب📖📕📖📙📖📗

97 بازدید | 11 پست

کتابخانه نیمه شب

دخترمهتاب

دختری که در اعماق دریا افتاد

تاج دوقلوها

سنگدل

میخوام اصلا غمگین نباشه و پایان خوش داشته باشه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابخانه نیمه شب و دختری که در اعماق 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
توضیح کمی،پلیز😍

یه دختری ۳۵ ساله که از زندگیش ناامید شده و زندگیش پر از حسرت شده اقدام به خودکشی میکنه 

مدت زمانی که بیهوشه وارد یه کتابخانه خیالی میشه و اونجا وارد زندگی های نزیسته ش که حسرتشونو داره ،میشه... مثلا تو یه زندگیش شناگر المپیکی هست... تو یه زندگی دیگه خواننده معروف و...

و بهش حق انتخاب میدن که زندگی ایده آلش رو پیدا کنه یا اینکه برای همیشه بمیره...اما هیچ کدوم از اون زندگی ها رو انتخاب نمی کنه و در نهایت نتیجه های جالبی بدست میاد....

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.