2777
2789

آخر دبیرستان بودم یه دختری بود اینقدر مهربون و ناز بود که هیشکی دلش نمیومد بهش چیزی بگه خجالتی بود ولی وقتی یکم باهاش صحبت کردم یه انرژی مثبتی ازش گرفتم که نمیدونم چجوری توصیفش کنم اینقدر این  دختر درک و فهم بالایی داشت یه چند وقتی باهم دوست بودیم خیلی صمیمی  همیشه باهم  از از مدرسه برمیگشتیم خونه و میرفتیم مدرسه ولی وقتی دانشگاه قبول شدیم  رفتارش عوض شده بود خیلی سرد شده بود اون دختر قبلی که باحال و شور  وهیجان داشت نبود همش میگفتم چته هیچ جوابی نمی‌داد ولی یه روز گفت  دو سه ماه پیش داداشم بهم ت.جاوز کرد مامان و بابامم می‌دونستن ولی هیچی نگفتن تازه ازش طرفداری کردن اینقدر گریه کرد که نگو میگفت جلو چشمام مامان و بابامو تا سر حد مرگ میزنه اونا جیکشونم  در نمیاد اصلا باورم نمیشد واقعا میگفتن یه آدمی که بیرونش خوشحال و  خندونه  دورنش نابود شده میگفت هیشکی درکم نمی کرد نزدیک بود آبروم همه جا بره فقط به خودت گفتم طفلکی اینقدر گریه کرد چیشاش قرمز شد    تا سر خونه مامانم در رو باز کرد به مامانم گفتم  دوستم یکم نا خوش احوال میشه امشبو پیشم بمونه اوناهم  بدبختا قبول کردن 

دیدم هیچی نمیخوره تو شام رفت تو اتاق من گرفت خوابید نصف شب دیدم مامانم  از ترس و لرز داره جیغ و داد میکنه یعنی اصلا تو حال خودم نبودم دیدم دختره ی طفلکی با چاقو تو آشپزخونه رگشو  زده دیگه واقعا اون آدم قبلی نشدم و هنوز که  هنوزه دارم کابوسشو می‌بینم 

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است

رمانه؟

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت فوت کرده؟

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین