2777
2789
عنوان

دخترا چقدر ماهانه می‌گرفتید از باباهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 19 پست

کارت مامانم دستمه ۹ میلیون 

مامانم علاقه به خرید نداره من انجام میدم خریداش و 

و از اون پولم ۳٫۴ تومنی برای خودم بر میدارم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۷ سالگی اینا که جز لباس خرید دیگه ای نداشتم اونم به عهده خونواده بود بیرونم نمیرفتم ، پول تو جیبیم ماهی ۲۰۰ ، ۳۰۰ بود ، این مقدار برای سال ۹۷،۹۸ ، بعدش دیگه بخاطر دانشگاه و اینا ، ماهی ۱ ونیم اینا نهایتا ۲ تومن ، پول لباس و خریدم جدا بود ، وقتی گواهینامه گرفتم خیلی هزینم رفت بالا چون ماشین داشتم یا تصادف میکردم یا میرفتم مسافرت سه روزه دو روزه ، دیگه جز بابام از داداشامم میگرفتم دیگه ماهی شاید ۱۰ تومنم خرج میکردم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
حقوق بابای من تقریبا مثل اولیه شاید یکی دوتا بیشتر یا کمتر بستگی داره ماهی ی تومن یا ۸۰۰ زیاده ؟

نه عزیزم یه تومن خوبه دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵