2777
2789
عنوان

سرگیجه گرفتم باردارم

142 بازدید | 12 پست

ساعت 4 تقریبا رفتم بیرون دسشویی خیلی گرم بود چند دیقه ای نشستم تو گرما رو چهار پایه بعد اومدم داخل رفتم یع   چیز شیرینی خوردم(گز) البته امروز چند بار خوردم

ده دیقه بعدش  دراز کشیدم بودم دیدم سرم گیج میره سقف بالا سرم میچرخه،  ترسیدم گرفتم خوابیدم الان بهتر شدم ولی بازم سرگیجه دارم 

نمیدونید برا چیه

خطر ناک نیس؟ نکنه قندم زده بالا

دختر شیرینی جات میخوری بلافاصله نخواب ی لیوان اب سرد بخور ی ذره بشین رو تخت بعد اروم دراز بکش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شیرینی جات میخوری بلافاصله نخواب ی لیوان اب سرد بخور ی ذره بشین رو تخت بعد اروم دراز بکش

اره همینکارو کردم مستقیم گرفتم  دراز کشیدم

اخه سرکلاژم زیاد نمیشینم

دیگه  اینکارو نمیکنم😥

اسی حالت تهوع نداری چند هفته ای

۱۴ هفتم  الان نسبت به اوایلش خیلی کم شده شاید ده درصد دارم، از هفته ۴ تا۹ داشتم بعدش یهو کم شد

سرچ کردم وقتی. حالت تهوع کم باشه نشونه پسر زایی

حالالاnt  گف پسره

ولی دختر زایی حالت تهوعش هم دیر شروع میشه دیرم تموم میشه

اره همینکارو کردم مستقیم گرفتم دراز کشیدماخه سرکلاژم زیاد نمیشینمدیگه اینکارو نمیکنم😥

چراسرکلاژ کردی چندهفته ای؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
۱۴ هفتم الان نسبت به اوایلش خیلی کم شده شاید ده درصد دارم، از هفته ۴ تا۹ داشتم بعدش یهو کم شدسرچ کر ...

ایشاالله به سلامتی عزیزم 

منم از ۶ هفته شروع شد الان ۱۰ هفته ام ولی دارم میمیرم به زور قرص یکم سرپام خونه زندگیم از هم پاشیده شده  برام دعا توروخدا خوب بشم .

من بچه دوممه برا دخترم به این شدت حالم بد نبود دیگه نمیدونم هرچی خدا بخواد

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چراسرکلاژ کردی چندهفته ای؟؟؟

سرویکسم  رفتم ام تی گف مشکوکی  به کوتاهی

بعد همونجا سونو واژینالم دادم۲۴ بود طولش

اینجام اینقد دیدم میگن طول کمه فلانه ترسیدم رفتم یه دکتری شبراز پیدا کردم دادم دوختنش

دکترمم گف کمه  ۲۴ 

البته بارداری اولمه سابقه سقط اینا نداشتم

دیگه تو شرایطی ام که کسی نیس کمکم کنه استراحت مطلق کنم طول بالا بره  وگرنه شاید سرکلاژ نمیکردم

سرویکسم رفتم ام تی گف مشکوکی به کوتاهیبعد همونجا سونو واژینالم دادم۲۴ بود طولشاینجام اینقد دیدم می ...

انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری گلم خوب کردی خیلی مراقبت کن