2777
2789

من الان دانشجو هستم ولی می‌خوام هم زمان واسه کنکورم دوباره آزمون بدم انشاالله

میخواستم بپرسم الان من که دو سال پشت کنکور بودم و دو سالم دانشگاه رفتم با توجه به اینکه قبلاً من فقط نهایی دوازدهم رو دادم و معدلم شد ۱۸.۹۷ به نظرتون خوبه؟

و اینکه چند درصد این معدلم تاثیر می‌ذاره؟

الان شماها همه سه پایه رو امتحان نهایی دادید اگه اشتباه نکنم تکلیف ما چی میشه میتونیم ما هم بدیم هم زمان و درصد اون تو کنکور چه مقدار هست تاثیرش؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد در آخر اینکه شما مثلا اگه بخواهید واسه پزشکی بخونید دروس کنکور رو چطور می‌خونید تا درصد مثلا فیزیک شیمیتون به خصوص زیاد بشه؟همینطور زیست و ریاضی 

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑

میتونم بپرسم الان دانشگاه چی میخونی؟وچرا میخوای دوباره کنکور بدی؟

تاثیر معدل بستگی داره چه سال کنکور بدی درحال حاضر امسال تاثیر معدل50درصد بوده،وسال دیگه میشه 60درصد

معدل شما نمره خوبی هست اما چون برای چند سال قبله نسبت به سالی که  کنکور شرکت کنیدبا کسایی که نمرشون مثل شماست مقایسه میشید وشما تراز کمتری دریافت میکنید چون نهایی چندسال قبل نسبت به این دوسالی که تاثیر معدل اومده خیلی اسونتر بوده

معدلت حتی اگه بیستم بود باز میگفتم خوب نیست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوسال که تاثیر معدل اومده فقط دوازدهم نهایی برگزار شده امتحانش،ولی اگه اشتباه نکنم از سال دیگه یازدهم هم نهایی میشه

شما اگر بخواید تراز معدلتون بالاباشه باید توی ترمیم معدل شرکت کنید ونمره بالایی بگیرید

وبرای پزشکی اوردن اراده وعلاقه و پشت کارنیازه

باید تلاش کنید ودرایم مورد میتونید بایه مشاور خوب صحبت کنید

امیدوارم موفق باشید

میتونم بپرسم الان دانشگاه چی میخونی؟وچرا میخوای دوباره کنکور بدی؟تاثیر معدل بستگی داره چه سال کنکور ...

دانشجو معلم هستم

به علت علاقه به رشته پزشکی می‌خوام واسه اون آزمون بدم دوباره در کنکور

این دوسال که تاثیر معدل اومده فقط دوازدهم نهایی برگزار شده امتحانش،ولی اگه اشتباه نکنم از سال دیگه ی ...

ممنونم بابت اطلاعات مفیدی که بهم دادید انشاالله شما هم سلامت و موفق باشید🥰🥰🥰🥰

دانشجو معلم هستمبه علت علاقه به رشته پزشکی می‌خوام واسه اون آزمون بدم دوباره در کنکور

تو ارزوی منو داری زندگی میکنی😍😢

ینی دانشگاه فرهنگیان درس میخونی؟

من شنیدم کسی که فرهنگیان درس میخونه دیگه نمیتونه دانشگاه دولتی دیگه ای درس بخونه🤔ولی مطمئن نیستم درسته یانه

تو ارزوی منو داری زندگی میکنی😍😢ینی دانشگاه فرهنگیان درس میخونی؟من شنیدم کسی که فرهنگیان درس میخونه ...

منم اینو شنیده بودم که باید انصراف بدن بعد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو ارزوی منو داری زندگی میکنی😍😢ینی دانشگاه فرهنگیان درس میخونی؟من شنیدم کسی که فرهنگیان درس میخونه ...

بله ولی اگه پزشکی قبول شدیم میتونیم تعهد بدیم واسه آموزش و پرورش فعالیت خواهیم کرد😍🥰بدون انصراف

حتی فکر کنم واسه رشته های پیراپزشکی دیگه هم بعضیاشون ممکنه بشه

اول اینکه حتما باید معدلت رو ترمیم کنی

اگه ۴۰۴ کنکور بدی باید یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنی

اگه ۴۰۵ کنکور بدی باید علاوه بر اونا دهم رو هم ترمیم کنی 

در حال حاضر فقط یکبار امکان ترمیم کردن وجود داره

تاثیر امتحانات نهایی از سال ۴۰۴، ۶۰ درصد میشه

که ۴۰ درصد دوازدهم و ۲۰ درصد تاثیر یازدهم هست

اول اینکه حتما باید معدلت رو ترمیم کنیاگه ۴۰۴ کنکور بدی باید یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنیاگه ۴۰۵ کن ...

یعنی امکانش وجود داره که برای یازدهم برای اولین بار در امتحانات نهایی شرکت کنم؟

و اینکه اگه یه بار امسال ترمیم کنم یعنی سال دیگه باز نمیتونم دوباره ترمیم کنم؟