2777
2789
عنوان

بالا پایین بودن پره های بینی بعد عمل 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9106 بازدید | 38 پست
و اینکه از نیم رخ طول بین نوک تا پره هم زیاده فعلاالبته به دکتر گفتم کوتاهش کن قبل بیهوشی.. گفت باشه ...

آره عزیزم الان خیلی ورم داره نتیجه اصلیش مطمئن باش خیلی بااین فرق داره ولی باز با دکترت درمیون بزار

این الان خیلی مونده تا نتیجه اصلیشو بهت نشون بده عزیزم تا یک سال اول که هرروز یه شکله یه روز بزرگه ی ...

اره یکم وسواسم متاسفانه.. و سر تقارن حساسم

گاهی می بینم بزرگتر از قبل شدن پره ها با اینکه اصلا از بغل نبریده.. دوستمم میگ بعدا چند ماه نصف دماغ الانت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم الان خیلی ورم داره نتیجه اصلیش مطمئن باش خیلی بااین فرق داره ولی باز با دکترت درمیون بزار

ممنونم ازت عزیز دلم.. خیالم یکم راحت شد.. من هنوز داخل دماغمم اسپلینت  هست.. فک کنم اونا هم نقش داشته باشن تو بالا پایین دیده شدنش

آره میاد پایین تو تاپیکهام بری عکس دارم بعد از ۳ ماه نوکش میاد پایین تر

خب پس خداروشکر.. مال منو هم کشیده بالا نوکشو.. گفت بعد دو سه ماه چند میلی میاد پایین.. امیدوارم مال منم بیاد واقعا

ممنونم ازت عزیز دلم.. خیالم یکم راحت شد.. من هنوز داخل دماغمم اسپلینت هست.. فک کنم اونا هم نقش داشت ...

آره بابا خیالت راحت درست میشه میگم که واسه منم اول اینجوری بود همه میگفتن دماغت کج شده بعداز چندماه که ورمش خوابید همونا میگفتن چقد خوشگل شد دماغت😅

آره بابا خیالت راحت درست میشه میگم که واسه منم اول اینجوری بود همه میگفتن دماغت کج شده بعداز چندماه ...

واقعا عمل زیبایی هم ریسکه یکم.. مخصوصا وقتی خونوادت راضی نیستن.. بعدش بد شه باید جواب پس بدی 😂