2777
2789

دپاکین کرونو وآلانژین دکتر داده ولی خیلی روم اثر نداشته سردرد دارم 

صب که از خواب بیدار میشم دلهره دارم وهمش احساس غم واندوه وتنهایی وهمش فکرای منفی میاد سراغم عصبی میشم وحوصله شیطونی بچمون هم ندارم 

پسرم دنیامه

من افسردگی شدید داشتم دکتر لامورژین (اگر اسمشو درست نوشته باشم) برام تجویز کرد خوردم برام موثر بود 

برای یکی از اقوام هم دکتر نوشته بود خوب شده بود 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه

دکترتو عوض کن

چون یکی از دوستامون استفاده میکرد می‌گفت هفته اول خیلی حالتاش تشدید می شده و بعدش بهتر میشه حالا ک یک ماهه پس شاید دکتر خوبی رو انتخاب نکردین

گاهی اوقات یه مشاور و روانشناس بیشتر نیازه تا روانپزشک.

من خودم بعد از زایمانم رفتم پیش روانپزشک چون حس افسردگی داشتم اما قرصا رو استفاده نکردم چون بنظرم دکتر هیچی بلد نبود هییییچ حرفی باهام نزد فقط گفتم بعد زایمانم حس افسردگی دارم چند تا قرص نوشت و گفت به سلامت😑