2777
2789

بعد وقتی میخوابن عذاب وجدان میگیرید و غم عالم میاد تو دلتون یا نه

من الان میگم دیگه آدم میشم و دعواش نمیکنم ولی به محض اینکه شیطونی میکنه زود دعواش میکنم

ظهری دیدم هی میره میاد بعد دیدم میره کفگیر ملاقه از تو کابینت ورمیداره میبره از بالکن پرت میکنه تو کوچه منم یع عالمه دعواش کردم یدونه هم محکم زدم بهش بعد رفتم اوردمشون از تو کوچه

البته بعدش از دلش درآوردم ولی الان خیلی حالم بده الهی بمیرم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم😭😭😭

در صمن دخترم یکسال و نه ماهشه ولی هزارماشالله خیلی شیطونه😃😃

نپرسیدی چرا اینکارو کرده ؟ بدش لولو ببره 😒

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی وقتی دعوا میکنی دیگه نرو نازشو نکش چون بدعادت میشه 

اره من دوتا پشت هم دارم وقتی روز جنیشون باشه و به حرف گوش نکنن دعواشون میکنم بعدش پشیمون میشم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

تو کوچه ؟؟! 🤣🤣🤣منم مثل شمام ☹️ البته جدیدا دارم رو صبرم کار میکنم یکم صبورتر شم زیاد دعواش نکنم

بخدا الان هی میگم امام حسین از خدا بخواه منو ببخشه ولی عذاب وجدان دارم بد ها خیلی بد

کوچولوئه عزیزم متوجه نیست من باید مراقب باشم که متاسفانه نبودممقصر منم

نه گاهی بازخواست شون کنی خوب میشه قیافشون هم باحاله 😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اسی وقتی دعوا میکنی دیگه نرو نازشو نکش چون بدعادت میشه اره من دوتا پشت هم دارم وقتی روز جنیشون باشه ...

خدا حفظشون کنه واست عزیزم 

خدا به هممون صبرزیاد بده که دعواشون نکنیم گناه دارن طفلیا

نه گاهی بازخواست شون کنی خوب میشه قیافشون هم باحاله 😂

آره این طفل معصوم من موهاشم طلایی و فره وقتی دعواش میکنم یه جور بامزه جلوم وایمیسته خودم نیخوام بخورمش ولی کاری نمیکنم یه ساعت بعدش اینقدر میچلونمش که خدا میدونه

آره این طفل معصوم من موهاشم طلایی و فره وقتی دعواش میکنم یه جور بامزه جلوم وایمیسته خودم نیخوام بخور ...

یه عکسمون نشه ؟ 🥲🥲😍

بچه تا چهار پنج سالگی منطق نداره نمی فهمه اون اصلا نمیدونه چرا زدیش چون بازی و تفریح نداره دیگه این ...

اتفاقا همسرمم میگه هی ولی من جدیدا خیلی افسردگی گرفتم حوصله و صبر ندارم

وای اگه بدونی چقدر حالم بده بابت اینکه دعواش کردم قلبم داره از کار میافته