صاحب مغازه ام زنه تنهاس 4تا مغازه و چندین واحد اپارتمان داره تقریبا 50سالشه
چند ماه پیش ما مغازه رو داخل دیوار دیدیم اومدیم نگاه کنیم مغازه رو گفت مستاجر بدش میاد و اینا روزی هزاربار زنگ میزد تا ما راضی شدیم شب اومدیم پای قرارداد گفتم مغازه رو ببینم گفت نه پول رو بزنین معامله شد کیلید میدم گفتم باشه شب که کیلید داد رفتیم دیدم انقد مغازه کثیفه پره سوسک و جونور همچی بهم ریخته پره اشغاله داخل یخچال شیر ریخته ترشیده بو گرفته بود کانال وسط مغازه پره کرم قرمز ما باز هیچی نگفتیم تا 4صب زمستون مغازه تمیز کردیم هستین ادامه اشو بزارم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد یک ماه روزی سیصد بیشتر دخل نمیداد ماهم داشتیم ضرر میکردیم ومشتری نداشت بلد چن تا از همسایه ها اومدن گفتن مستاجر قبلیه هیز بوده زنا میومدن خرید اذیت میکرده و خیلیم کثیف بود بهداشت همیشه اینجا بحث میکرد باهاش جنس خراب میداده کسی نمیاد اینجا خرید بخاطر اونه ما مغازه رو دسته گل کردیم پر جنس ساعت، 8ونیم میرفتم مغازه تا 3بعد 4ونیم میومدم تا 10.11شب خودم تنها صاحب مغازه تو ساعت اومدنم دخالت میکرد باید 6بیای مغازه این وضع اومدنه و اینا یا مهمونی میرفتیم زنگ میزد مغازه چرا بسته اس یا تعطیلات میگفتن نباید ببندی و اینا همش بهم استرس میداد بعد 6ماه دیدیم همش ضرر میکنیم
مشتت رو گره میکردی،میزدی تو دهن صاب مغازه،همینقدر بی اعصابم🤬🤬🤬🤬🤬
تازه ام مشتری جذب و شد مغازه خوب شد شوهرم گفت تا همه چی خوب شده صحبت کنیم مشتری بیاد اجاره بده یکی دیگه اول قبول کرد زنه حالا هر چی مشتری خوب میارم میریم پای معامله میگه اینا مغازه منو خراب کردن مغازه مشتری نداره اینا باعث شدن یا به مشتری میگه نباید مغازه رو ببندی صبح زود باید بیای تا قرارداد ببندم و اونام میرن الان موندم چه جوابی بدم و چیکار کنم 1ماهه ونیمه هر روز مشتری میاد نمیزاره میزنه سلیطه بازی و جیغ وداد