2777
2789
عنوان

آیا رویابافی بیماریه🗿💔

77 بازدید | 9 پست

من هر شب دقیقا قبل از خواب رو تختم. خودمو تصور میکنم ک با یه مرد قاتل قاچاقچی دخترباز تعصبی و... ازدواج کردم خیلیم دوستش دارم بعد اون منو زندان میکنه تو خونه چون میترسه منو از دست بده بعدم خیانت میکنه ترکش میکنم خودکشی میکنه و.. کلا از این رویاهای چرت میبافم

شما هم همینجوری هستین؟

اگه اره چه رویاهایی میبافین؟ 

چند نفر گفتن این بیماریه و ذقیقا علائمشم داشتم برای فرار از زندگی واقعیم

تو فقط شبا من هر دقیقهههه هر ساعتتت ببین امروز برنامه درسیمو اصلا اجرا نکردم چیکار کنم توروخدااااا😭😭

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهنت🤣

تو که رویا می بافی رویای خوب ببین دیگه دختر

قاچاقچی؟خودکشی؟زندانی؟خیانت؟🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

واسه یکی از دوستام تعریف کردم لری گفتم امیدوارم متوجه بشی🤣

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!