2777
2789
عنوان

وام فوری بدون ضامن

| مشاهده متن کامل بحث + 25426 بازدید | 49 پست
شماره پشتیبانی09423215000

دوست عزیز ممنون میشم لینک گروه ایتا رو برام بذارید میخوام عضو شم چون شما رو توی لیست دوستانم نداشتم نتونستم بهتون خصوصی پیا بدم ببخشید که اینجا گفتم

ممنون

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد وام های ویپاد فقط میشه کارت کشید ونمیشه کارت به کارت کرد.اما دوستان فرمودن از طریق افزایش موج ...

@zeinooooooo  

‍ 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دوست عزیز ممنون میشم لینک گروه ایتا رو برام بذارید میخوام عضو شم چون شما رو توی لیست دوستانم نداشتم ...

به آیدی خودم تو ایتا پیام بدین اینجا هم نمیشه لینک گذاشت 

@Aaaattteee

به آیدی خودم تو ایتا پیام بدین اینجا هم نمیشه لینک گذاشت @Aaaattteee

این ایدی رو توی ایتا زدم چیزی پیدا نشد

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

سلام‌ عطیه جان حال صحبت کردن تو‌ مدیریت رو نداشتم 

چون‌ اونجا من حرف بزنم‌ میریزن سرم 

فقط لایک کردم 

من هم متوجه نمیشم وقتی یک نفر میاد همه تقصیرها رو در هر شرایط و مواردی گردن زن ها میندازه چرا نباید بهش اعتراض بشه 

فکر نکن من اعتراض نکردم 

من حتی اگه ریپلای هم نکنم طرفدارها حس کنند دارم به شخص مورد نظر چیزی میگم میریزن سرم 

و متاسفانه چون من زمانی تو ایتا با این ها هم گروه بودم حتی فامیلیم‌ رو هم میدونن و تا حرف بزنم و نظر مخالف بدم میان با فامیلی هر حرفی رو بارم می کنند من هم کاربر قدیمی هستم دوست ندارم این جور مسائل پیش بیاد 

درسته بیخیالش

ایکاش همه مثل شما شهامت انتقاد کردن داشتن،فکر نکنم دیگه بتونید با این کاربری ادامه بدید،متحدان همه دست به کارمیشن ومرتب ازتون انتقاد میکنن،مثل من باید با کاربری جدید بیایید 

سلام‌ عطیه جان حال صحبت کردن تو‌ مدیریت رو نداشتم چون‌ اونجا من حرف بزنم‌ میریزن سرم فقط لایک کردم م ...

منم با شما موافقم

خصوصا اینکه احساس میکنم معصومه دیگه زیاد از حد کنترل گر و حساب گر شده و این برای روحیات من خوشایند نیست

منم با شما موافقمخصوصا اینکه احساس میکنم معصومه دیگه زیاد از حد کنترل گر و حساب گر شده و این برای رو ...

بیخیال باش💚جوری رفتار می‌کنه .بقیه هم التماسش میکنن انگار حالا کیه یا چی میگه🙃