2777
2789
عنوان

وام فوری بدون ضامن

25417 بازدید | 49 پست

سلام به همه میخواستم در مورد اپلیکیشن هایی که وام میدن بگم اولیش ویپاد که برنامه بانک پاسارگاد هستش و ۳مدل وام داره

شما به محض افتتاح حساب میتونید وام پشتوانه بگیرید

۱.پشتوانه(۱تا۳۰ملیون)پلکانی

۲.برآیند(۱۰تا۵۰ملیون) سپرده گذاری

۳.درآمد(۲تا ۸ملیون) میانگین حساب

وام پشتوانه پلکانی از یک ملیون شروع میشه شما باید یک ملیون بگیرد تسویه کنید سپس دو ملیون و به همین صورت تا۳۰ ملیون

وام پشتوانه بعداز واریز ده روز فرصت داره نقدش کنید بعداز ۳۰روز فرصت تسویه یکجا و مرحله ای داره🌹

وام برآیند براساس سپرده ای که تو حساب میزارید و رتبه اعتبار سنجی تون میدن که مثلا۵۰تومن سه ماه بزارید ۵۰تومن میدن.

هر۱۰۰هزارتومان تو روز ۱سکه میشه💚

وام درامد براساس میانگین حساب تون که اگر یک هفته تسویه کنیدسود نمیدین در غیراینصورت باید یک ماهه تشویه کنید❤️

اگر براتون مفید بود لطفا کد منو بزنید

9G46GF

پیشاپیش ممنون

درمورد وام های ویپاد فقط میشه کارت کشید ونمیشه کارت به کارت کرد.

اما دوستان فرمودن از طریق افزایش موجودی که تو خود برنامه صفحه اول هستش میشه به حساب منتقل کرد وام رو‌.

خودم از طریق کیف پول دی جی کالا نقد کردم اینجوری که پولارو ریختم تو کیف پول دی جی بعدش برگردوندم تو حسابم.

زیپاد هم زیرمجموعه ویپاد هستش و برای بچها هست که اونم امکان وام رو داره و برای بچه های بالای ۵سال کارت صادر میشه و برای بچه های زیر ۵هم حساب باز میکنید‌.

قلک داره تنظیم پول تو جیبی داره سقف خرید میتونید تعیین کنید ولی حتما باید یکی از والدین ویپاد داشته باشه که زیپاد بشه نصب کرد.

39924244

اینم کد من در زیپاد بزن ممنون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من روز جمعه ویپاد نصب کردم ۳تا سکه داد 

شنبه ۴۰۰واریز کردم دقیقا۳۶ساعت گذشته از واریزم

که باید بعد از گذشت ۱ روز ۴ تا سکه دیگه هم میداد 

الان چک کردم فقط همون ۳ تا افتتاح حساب امتیاز دارم 

چرا؟؟؟

عزیزم من روز جمعه ویپاد نصب کردم ۳تا سکه داد شنبه ۴۰۰واریز کردم دقیقا۳۶ساعت گذشته از واریزمکه باید ب ...

باید ۱۲شب تا ۱۲شب فرداشب بمونه مثال اگر تو روز بریزید اون روز حساب نمیشه کلا 

عزیزم من روز جمعه ویپاد نصب کردم ۳تا سکه داد شنبه ۴۰۰واریز کردم دقیقا۳۶ساعت گذشته از واریزمکه باید ب ...

اگر شنبه واریز کردین که امروز یکشنبه هست امشب بهتون سکه میده .۳۶ساعت نشده