2777
2789
عنوان

فرزندی که ندارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 48 پست
معلومه که واقعی میشه عزیز دلم به حق خمین روزهای عزیز بزودی باردار میشی و همه چیزای قشنگی که نوشتی رو ...

😢😢😢اشک تو چشام جمع شد

خداکنههه، با دعای شما♥️

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ناامید نباش  من یدونه لوله دارم  چند بار ای یو ای کردم منفی شد دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی خیلی ناامید بودم بعد نزدیک دوسال تو اونجا ناامیدی طبیعی باردار شدم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
دوستی داشتم که شونزده سال باردار نشده بود و همه ییییی راه ها رو رفته بود نشد که نشد حتی دکتر گفت دیگ ...

آخییی عزیزممم😍چه امیدوار کننده

خدا حفظش کنه😍

اسی ناامید نباش من یدونه لوله دارم چند بار ای یو ای کردم منفی شد دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی خیلی ...

وای خداروشکررر😍😍

کار خاصی کردین؟ دارویی چیزی؟

ان‌شاالله خیلی خیلی زود این انتظار تموم شه و خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده

انشالله

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
وای خداروشکررر😍😍کار خاصی کردین؟ دارویی چیزی؟

فقط دکترمو عوض کردم برخلاف اون یکی دکترم که ای یو ایم کرد و بهم گفت طبیعی باردار نمیشی این بهم امید داد گفت شرایطتت نرماله  و تا عید بارداری همینم شد عید باردار شدم 

فقط بهم ویتامین دی فولیک اسید داد

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اینکه حسرت بچه دار شدنو دارن

من قبل ازدواج اصلا اینجوری نبودم، حتی توافق کرده بودیم بچه دار نشیم. یهو از این رو به اون رو شدم

و البته امیدوارم هیچوقت درک‌ نکنی این حسو. مزخرفهههه

فقط دکترمو عوض کردم برخلاف اون یکی دکترم که ای یو ایم کرد و بهم گفت طبیعی باردار نمیشی این بهم امید ...

چه جالببب

اثر استرس بوده پس

دعا کنید برا منم🥺

همسرتون چندسالشه؟فشارخون یادیابت نداره؟قرص چی مصرف می کنه؟

۳۱

فشارش شده چندبار بالا باشه ولی کم پیش اومده و در کل فشار خونی نیس.

چه قرصی؟ برای باروری؟

۳۱فشارش شده چندبار بالا باشه ولی کم پیش اومده و در کل فشار خونی نیس.چه قرصی؟ برای باروری؟

من دوتااولی روبایک باررابطه باردارشدم.الان یک ساله سومی رواقدام کردم.ونشد.همسرم آزمایش منی داد.۹۰درصدحرکت اسپرم ۰شده بود.دوساله قرص فشارخون میخوره.وعاملش قرص فشارخونه.گفتم شایدقرصی چیزی مصرف می کنید.این هم یک مانع واسه بارداریه

اومی بیند.درمحضراوهستیم.