2777
2789
عنوان

فرزندی که ندارم🥺

714 بازدید | 48 پست

خیلی سخته با همه وجود دلت بچه بخواد و بمونی تو انتظار😢

مدام به خودم میگم باید بابت نعمت هایی که همین الان دارم، شاکر باشم

باید از دونفره بودنمون لذت ببرم

اما هربار که تاخیر دارم بدون اینکه بخوام و عمدی باشه، میرم تو رویا...رویای دیدن ۲ تا خط پررنگ روی بیبی چک، دیدن جواب مثبت آزمایش، تپیدن دوتا قلب تو بدنم، حس کردن تکوناش تو دلم، گرفتن دستای کوچولوش، شیر خوردنش، بزرگ شدن و قد کشیدنش و...

یعنی این حس شدید و عجیب مادرانگی من، یروزی واقعی میشه؟! 

یا قراره یه حسرت و زخم عمیق برای همیشه رو قلبم باشه؟🥺🥺

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم 🥺

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

دوستی داشتم که شونزده سال باردار نشده بود و همه ییییی راه ها رو رفته بود نشد که نشد حتی دکتر گفت دیگه نه خودتو اذیت کن نه هزینه کن ،باورت میشه طبیعی بچه دار شد اونم چه بچه ای ماشاالله الان سه سالشه 

مشکل چیه

نمیدونم، فقط تاحالا نشده

خودم سونو دادم کیست و ... نداشتم

اما چون شوهرم از اولم مخالف بچه بود باید صبر کنم و اگه خیلییی طول کشید ازش بخوام ازمایش بده

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️