2777
2789
عنوان

یه نذری بگید برای محرم انجام بدم بختم باز بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 20 پست
اره عزیزم من خودم میخوام بخونم شماروهم دعا میکنم انشالله به حق این روزای عزیز حاجت روا بشیم

منم همچنین عزیزمممم

الهی ب اندازه وسعت این قلب مهربونت، بهر از این دنیا رو ببری💕💕💕😘

منم همچنین عزیزممممالهی ب اندازه وسعت این قلب مهربونت، بهر از این دنیا رو ببری💕💕💕😘

ممنونم مهربون همچنین شما😍😘🥺🤍

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم

وقتتون بخير باشه

من يك بار پيش دكتر جهانديده ويزيت شدم و تقريبا خوشم اومده از كاراشون و جزو كساني هستش كه دوست دارم پيشش جراحي كنم

ميشه بفرماييد شما چجوري اشنا شديد با دكتر؟از طريق اينستاگرام آشنا شديد يا كسي از اطرافيانتون اونجا جراحي كردند؟

ميشه خواهش كنم عكس قبل و بعدتونو بفرستيد؟

بيني تون چطور شده راضي هستيد كامل؟

چقدر ميگذره از عملتون؟

خواهش ميكنم هرچي ميدونيد بگيد بهمم

سلام عزيزموقتتون بخير باشهمن يك بار پيش دكتر جهانديده ويزيت شدم و تقريبا خوشم اومده از كاراشون و جزو ...

سلام عزیزم من از طریق اینستا آشنا شدم باهاشون 

شرمنده عکس نمیتونم بزارم ولی راضی ام هم ظاهرش هم تنفسم اوکیه نقاهت بعد عملمم خیلی راحت بود الان ۴ سال میگذره یکی دوبارم بینیم ضربه خورده ولی مشکلی نداشته من حتی کورتون هم نزدم بعد عمل برای ورم خودش قشنگ ورمش خوابید

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بینیتون گوشتی بود یا استخوانی؟سوراخ های بینیتون هم اندازه ست؟

استخوانی بود بله هم اندازه اس

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه