بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم.علت خاصی داشت که دوز بالا خوردید؟ یادتونه چند ماه خوردید؟
تفریبا ۱۰ سال میشد میخوردم مینور بودم ببین عزیزم اصلا نگران نباش من خودم خیلی استرس داشتم برای بیش فعالی و اتیسم ،الانم باردارم فقط س ماه فولیک ۱ خوردم از این ور بوم افتادم دچار فقر اهن شدم دکتر برام روزی دوتا قرص اهن نوشته باید بخورم اولش ترسیدم بعدش به این نتیجه رسیدم اتیسم و بیش فعالی بیشتر ژنتیک تا خوردن قرص چون همه مادرا میخورن چرا ی عده فقط بچه هاشون دچار این اختلال میشن و الان شروع کردم ب خوردن قرص های اهن
تفریبا ۱۰ سال میشد میخوردم مینور بودم ببین عزیزم اصلا نگران نباش من خودم خیلی استرس داشتم برای بیش ف ...
اره منم از همین میترسم. شما مینور بودید . ولی من مشکل کم خونی نداشتم و تا چهارماهگی فولیک ۵ میلی خوردم و الان خیلی میترسم......فقط بخاطر اینکه سی و پنج سال سنم بود تجویز کرده و الان بشدت استرس دارم. فقط خدا رحم کنه بهمون
اره منم از همین میترسم. شما مینور بودید . ولی من مشکل کم خونی نداشتم و تا چهارماهگی فولیک ۵ میلی خور ...
منم ۳۵ سالمه خواهرم سر پسرش فولیک ۵ میخورده با ففول ماشالله سالم ببین اتیسم و بیش فعالی علل دیگه ای داره هنوز معلوم نیست بنظر من شاید مواد غذایی تاثیرش بیشتر باشه تا قرص،منم خیلی حساس بودم برا قرص خوردن،ویتامین دی و ی ماه نخوردم بعدش پشیمون شدم تازه شروع کردم ب خوردن قرص دوم اهن