2777
2789
عنوان

خانوم های که مستاجر هستن بیاین

218 بازدید | 19 پست

یه سوالی که همیشه داشتم این بود شما باید قبل از این که بلند بشین یه خونه دیگه پیدا کنین، بعد پول پیشتون دست صاحب خونه قبلیتونه فرض میکنیم موعد خونتون ۱ مرداد باشه، طرف همون ۱ مرداد پولتون و پس میده؟ بعد همون روز هم باید اسباب کشی کنین؟ تو همون روز هم باید به صاحب خونه جدیدتون اون پول و منتقل کنین؟ چطوری میشه اینکه خیلی سخته هماهنگیش

ما مستاجر داریم مثلا، ۱۵۰پول پیش دستمونه وقتی قرار میشه پاشه تو اون ماه ۵۰ تومن شوو بهش میدیم دیگه حالا میره با اون مینویسه خونه ی جدید کم کم پولشو میدیم ،۵۰وهم مثلا نگه مداریم روز آخر که کلن رفت کلید و داد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نصف پول رو چند روز قبل میگیری میدی به صاحبخونه جدید با رسید پول .مابقی پول رو هم اثاث رو که زدی ماشین پول رو میگیری کلیدهای خونه رو تحویل میدی ..بعضی از صاحب خونه ها یه مبلغی رو به عنوان پول آب برق گاز نگه میدارن توافقی .ولی شما همون روز برو قبض آب و برق و گاز رو به روز کن  تا بدهکار نمونی و بتونی کل پولتو یه جا بگیری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکسال مستاجر بودیم. از یک ماه مونده به موعد صاحبخونه گفت اگر میخواین برین زودتر بگین تا من مشتری پیدا کنم. خلاصه ما ۱۵ روز مونده به موعد سرسال اسباب کشی کردیم تمام قبضاراهم تسویه کردیم رسیدشو دادیم صاحبخونه.ولی کلید خونه را ندادیم تا پولو پس داد. البته اونم یه هفته دیر پول رهنو پس داد گفت باید مساجرپیدا کنم پول بیاد دستم.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
اگه صاحب خونتون آدم خوب نیست و حساب کتابش درست نیست کل پولتون رو بگیرید بعد کلید رو تحویل بدید وگرنه ...

یعنی تا پول نگرفتیم تخلیه نکنیم؟ خوب اون نمیتونه کلید ها رو عوض کنه، راستی وقتی خونه رو اجاره میکنیم کل کلید ها رو باید بده یا یدونه دست خودش میمونه؟

ما یکسال مستاجر بودیم. از یک ماه مونده به موعد صاحبخونه گفت اگر میخواین برین زودتر بگین تا من مشتری ...

نمیدونم تجربه دارین یا نه

خونه جدید هم که رفتین همون اول تموم ایرادات خونه را لیست کنید حتی تعداد لامپای سوخته یا توی بنگاه موقع قرارداد بنویسید امضا کنید یا توی پیام متنی براش بفرستین که مدرک باشه.

ما موقع تحویل خونه صاحبخونه مون دبه اومد گفت شیرظرفشویی خرابه لامپا کمه و فلان، اس ام اس که روز اول براش فرستادیم نشون دادیم که همون اول بهت گفتیم اینجور بوده ومشکل داشته

یعنی تا پول نگرفتیم تخلیه نکنیم؟ خوب اون نمیتونه کلید ها رو عوض کنه، راستی وقتی خونه رو اجاره میکنیم ...

گفتم اگه صاحب خونتون آدم درستی نیست کل پولتون رو بگیرید بعد خونه رو تخلیه کنید شاید تو برگشت پولتون اذیت کنه بگه شما خالی کن من پولو فردا میدم .بعد خونه ای که می‌خواهید اجاره کنید اگه صاحب خونه با شما یه جا باشه مثلا طبقه دوم همیشه یه کلید اضافه نگه میداره پیش خودش

ما یکسال مستاجر بودیم. از یک ماه مونده به موعد صاحبخونه گفت اگر میخواین برین زودتر بگین تا من مشتری ...

بعد شما با چه پولی خونه اجاره کردین؟ 

همه کلید ها رو ازش گرفته بودین؟ از کجا میدونین کلید ها رو ندارم که بره قفل و عوض کنه،؟

بعد شما با چه پولی خونه اجاره کردین؟ همه کلید ها رو ازش گرفته بودین؟ از کجا میدونین کلید ها رو ندارم ...

ما بعدش اومدیم خونه خودمون. ولی میتونید مثلا ده تومن به صاحبخونه جدید بیعانه بدین تا اون پولتون برمیگرده یا چک بدین.

ما قفلو عوض کرده بودیم و کلیدش دست خودمون بود. اون روز که تسویه کردین قفل اولی را دوباره گذاشتیم سرجاش. بعد انگار تو متن اجازه نامه ذکر کرده بودن هروقت پول رهن خونه را داد کلیدا را پس بدیم.

راسی سالمی هود آشپزخونه و آبگرمکن و آیفن را حتما اولش چک کنید. یبار یه خونه دیگه بودیم صابخونه بی انصاف خرج تعمیر هود که از قبل خراب بودو انداخت گردن ما و از پول رهن کم کرد.

ما بعدش اومدیم خونه خودمون. ولی میتونید مثلا ده تومن به صاحبخونه جدید بیعانه بدین تا اون پولتون برمی ...

آره چک کردم تو توضیحات هم خرابی ها رو نوشتم، خیلی بده آدم گیر آدم بد بیوفته