2821
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 92 پست
ازاد نمیخام آزاد هزینشو ندارم تلاشم همون روزانه اس یا تعهدی

به نظرم شانس اتاق عمل و هوشبری و علوم ازمایشگاهی و بهداشت روزانه شهر کوچیک داره با توجه به میانگین درصد و معدلت

🏃🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیپلم رشته ریاصی دارم گلم هدفم ی رشته توب ک حداقل بعد چند سال مبرم دانشگاه ی رشته خوب برم قبلا کنکور ...

وای صد درصد میتونی مطمعنم همه بالای ۳۰ عالیه چون ریاضی بودی نتونستی زیست بزنی امسال نصف وقتت رو زیست بزار و با جون ودل بخون بقیه رو بتونی برسونی به ۴۰ زیستم ۵۰ خیلی خوب میشه 

خدارو چه دیدی شاید امسال هم قبول شدی ۳۰ خیلی بد نیست

💛
دیپلم رشته ریاصی دارم گلم هدفم ی رشته توب ک حداقل بعد چند سال مبرم دانشگاه ی رشته خوب برم قبلا کنکور ...

افرین عزیزم عالیه

برای کسی که تغییر رشته داده عالیه،چون زیست درس تخصصی تجربی هاست و سخته

شیمی و فیزیک و ریاضی رو چون قبلا داشتی باز بهتر زدی

مطمئنم این دفعه اگه خوب تلاش کنی حتما میتونی

انصرافی پرستاریم میخوام مجدد کنکور بدمببین هدف اسی پیراپزشکیه ، ببین درصدا و معدل واسه پیراپزشکی ازا ...

خوب شاید سال اول پرستاری قبول شدی،من ۴ بار کنکور دادم ،پشت کنکور بودن خیلی سخته

هدفشو نمیدونستم چیه ،اما برای پیراپزشکی آزاد که نیاز نیست از حالا شروع کنه،با رتبه ۲۰ هزار و بالاتر هم قبول میشه

خوب شاید سال اول پرستاری قبول شدی،من ۴ بار کنکور دادم ،پشت کنکور بودن خیلی سختههدفشو نمیدونستم چیه ، ...

نه سال اول قبول نشدم

هدفش روزانه ست ازاد نیست ، کلا با این وضع ترمیم یازدهم و دوازدهم باید از الان شروع کنه

🏃🏻‍♀️

فقط ۱۲ هم بود یا سال قبلش هم پایانیش رو شرکت کردی؟رفتی مدرسه بزرگسال امتحان دادی؟میشه یکم توضیح بدی ...

گلم از طریق سایت مای مدیو ترمیم معدل شرکت میکنی و  کارت ورود ب جسله میاد برات ک چ مدرسه ای بری 

مرسی از دلگرمیت با خوندن کامنتت خیلی انگیزه گرفتم

فدات شم حقیقته

با اینکه اولین سالت بوده خیلی خوب زدی درصد هاتو

زیستم اصلا سخت نیست شیرینه،مستمر بخونی حتما میتونی