2777
2789
عنوان

شکایت از طلا فروش

3275 بازدید | 36 پست

یه ماه قبل از یه طلا فروشی یه سکه خریدم به قیمت سکه بانکی..

امروز به خاطر همسرم بردم بفروشم

همه مغازه دارها میگن سکه غیر بانکی هست

مثلاً سکه بانکی ۳۹ برمی دارن

سکه غیر بانکی ۳۵

حالا چه خاکی به سرم بریزم

بردم پیش فروشنده اصلی می‌دونه سکه خودشه میگه فعلا پول ندارم..

لعنت بر هرکس که حلال حروم سرش نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول ندارمش الکیه بنظرم 

بگو الان میرم اتحادیه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

برو اتحادیه

منم رفتم عالی رسیدگی میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بخدا اعصابم خیلی داغونه به بدبختی خریدم..الانم باید بفروشم قرض همسرمو بدم رفتم تو این گرما هیچکی نخرید گفتند غیر بانکی هست خودشم میگه پول ندارم...عصر همسرمو میفرستم