2777
2789

😑

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرهای تهران از همه قومیت توشون هست مال ناف تهران که حتما نیستن 

بیا و به این دلیل خوشت بیاد 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کارشون چیه؟ اهل زن دوم که نیستن:)؟

یا پیمانکارن یا هرکدوم ۲۰یا ۳۰تا کامیون دارن تو کار صادرات و واردات به عراق هستن .بابا زن دوم مال پیرمرداشونه الان همون ی زن و هم نمیگیرن

آقا هستم       آقا هستم

من رفیقم زن پسر شیخ شد ۳۶۵ روز سال تو مسافرته 

شوهرش تامینه اصلا کار نمیکنه

بعد دوستم هم ی حرکتی زد شیخ سه تا پسر داشت اون دوتا ک کلا صاحب بچه نشدن این دوست منم نوه پسر آورد براشون 

خیلی بهش میرسن..!!!

اره ولی کم هستن مگه اینکه زن پسر شیخ بشیپولدارای عرب اهواز کم هستن ولی خیلی خیلی پولدارن الان ما عرب ...

بعد از تهران اهواز ماشینای لوکس زیاد تردد میشه 

البته اونجا منطقه آزاده 

از چه زنی خوششون میاد؟